Stockholm snart

Ska packa klart det sista strax sen hämtar mamma upp mig, Elin & Emilia och kör oss till Landvetter.
Börjar känna på de där flygnereverna nu... men allt kommer nog gå bra =)

ja tokio hotel!!!!!!

JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni vet inte hur överlycklig jag är nu!!!!!!
Johannas mamma beställde biljetter till oss, shitt :D
Nu kommer jag ha världens bästa vecka i Stockholm eftersom jag vet att jag kommer få gå på en TH konsert, omg :D! WOOOOOHOOOOOOOOOOOOO!

HAHAHAH jag är super töntig, men jag vet inte varför jag älskar Tokio Hotel så mycket, :D
PUSSSSSS PÅ RÖÖÖÖVEN

bjuder på den

please god

Sitter här nu och väntar på att Johanna ska ringa upp igen & höra om hennes låtsas pappa kunde beställaTH biljetterna eller inte... Hela jag skakar, om han kan kommer det här året+nästa och hela mitt liv bli det bästa ever, om det däremot är så att han inte kan det vet jag inte vad jag kommer göra, typ råna någon? :o

Ahja, ska alldeles strax packa det sista som hänger på tork, sedan blir det Estocolmo!
Kommer uppdatera i Stockholm så ni vet, puss!

gråter

Heyybloggen!
Dagen som varit har varit hemsk, har bara kunnat tänka på en sak. Tokio Hotel-konserten!
Min mamma vill inte beställa biljetterna (fråga mig inte varför) och nu ska Johanna göra det istället, men va ja har för mig från förra TH konserten sm ställdes in så behövde man föräldrarnas bank uppgifter..? Nu gråter jag då för jag vet inte vad som kommer hända. Om Johanna kommer komma ihåg att gå upp halv nio imorgon åh vara redo framför datorn eller om hon försover sig eller gör fel? Kommer inte kunna ha en enda rolig minut av denna sthlm vecka isf. Jag har gråtit hela kvällen, vet inte vad jag ska tänka.. Om jag missar denna konsert kommer jag gråta enda fram till jag dör, haha helt seriöst ;oo
Känslan jag får när jag ser TH är obeskrivlig, det är samma känsla som jag fick då för snart 4 år sedan när jag såg dem för första gången i en tidning! Jag ryser och får gåshud varje gång jag hör deras låtar. Låter kanske helt mobbat för er? Men för mig inte. Trots att jag slutade lyssna på dem ett tag har jag absolut inte glömt dem, älskar dem! Jag är inte kär i Tom & Bill kan jag inte säga, men dem är fettttt fuckiiing snygga eller hur ? ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig och bara hoppas på det bästa!
Imorgon klockan 2 åker vi och hämtar Elin & Emilia sedan åker vi till Landvetter och sedan Stockholm !
Är inget nervör för flygresan längre, eftersom jag har TH konserten att oroa mig för istället...
PUSSSS

Leggings-love ♥

Cha cha bloggen!
Har hittat ett par slitna gråmelerade leggings to die for! Så sjukt snygga, här kommer dem;

Är dem inte snygga? Dem finns på Nelly.


Lördag

Hej sweethearts
Sitter här & kollar på nöjespokalen nu, ska tvätta kläder snart (haha). På måndag flyger ju jag, Emilia och Elin till Stockholm så jag måste tvätta och packa, mamma jobbar därför får jag försöka att tvätta själv, kommer gå fettbra ;) Ska bli fett mycket shopping i Stockholm kan ni bereda er på! Allt finns ju i Stockholm, lixom!

Nicklas Hocker fick lämna idol igår, va det nog ingen som missa. Jag började gråta, haha. Men han var så himla bra, han kommer gå igenom utan Idol ändå! :D

Men ska hänga upp vit-tvätten nu, puss på er sötnosar!
♥♥

min  katt Kauliitz, sweet huh?

Idol

Heyyybloggen
Snart börjar idol, alla måste rösta på Nicklas !;)
Men orkar inte skriva mer nu, hoppas ni får en riktigt trevlig kväll nu babes!
PUSS

2girls1cup

Hej bloggen!
Hur mår ni? Själv mår jag äckliiigt dåligt just nu, såg precis Two Girls One Cup, OMG OMG OMG OMG!
Jag har hört talas om den länge, och sökt på youtube efter den jätte länge men aldrig hittat den, liksom vem har inte sett den? Haha. Men jag bestämde mig i alla fall för att söka på google och jag hittade den, FY FAN ASSÅÅÅÅÅÅ! Trodde aldrig för mitt liv att det var så äckliigt, först strular dem sen bajsar den ena fucking diarré äckligt bajs i ett glas sen äter dem det, och spyr i varandras munnar HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH.
Så ... åååh jag ryser, så jävla äckliiiigt!
Fattar inte varför dem gjort denna video, liksom vilken kille tänder på när tjejer äter varandras bajs och spyr i varandras munnar? ÅhHERREGUDasså. HAHAHAHAHAHAHAHH kan inte sluta äcklas!
Asså dem stoppar liksom fingrarna i halsen och spyr i varandras munnar, ofta dem ens behöver använda fingararna när dem PRECIS ÄTIT OCH HÅNGLAT BAJS? Asså FY FAN I HELEVETESSFEWOFEOWFUEWGF FEWIHFEWBFUIEFIHWFNIWEJFEIF jag spyr!
Någon som är sugen på att titta kan klicka här! Den är fett värd det HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA men helt ärligt så är det fan det äckligaste jag sett !

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

Heyybloggen!
Tittar på Oprah nu, suger sönder. Det är en tjej & en kille på 14 år som sitter där emellan deras mammor, och snackar om att de vill börja ha sex och så är det någon sex terapeft där som snackar med dem och deras mammor, tycker synd om dem HAHAHAH. Tjejen typ vill inte ha sex med honom längre för alla säger massa grejer haha, fett mobbat är det ! Och sen är det massa cptanter som sitter där och säger att det är fel av mammor att ge sina barn kondomer, men helvete asså det är ju för att dem vill att dem ska skydda sig I FALL ATT dem har börjat ha sex.. shit asså, ska tjejen bli gravid eller? Och så sitter hon där och säger att vi ska uppmuntra ungar till att inte ha det innan ah .. någon ålder, men shit hur många kommer lyssna på det då? Inte alla i alla fall.. :S
Nu ska jag gå och lägga mig och sova en liten stund,
PUSS!

Nördglasögon

Hejsan alla söta läsare!
Är det inte hett med nördglasögon? "Rayban"-modellen alltså? ;)
Jag tycker det är hur hett som helst! Kissie & Dessie är ju några av dem som har dem!
Om ni är sugna på att köpa ett par nördglasögon finns dem bl.a. på SHOCK!


sjuuk & hemma

Heyybloggen!
Gick precis upp, mår skit. Magen värker och har skit ont i huvudet, ska knarka ipren dem närmsta timmarna, haha.
Imorgon blir det skolan vilket som, ska ha nån redovisning på samhäll med ekonomi och sånt.. kulkul, nej men jag sattsar på höga betyg i SO:ämnena så jag måste gå, sen känner jag också att jag nog kommer må bättre imorgon =)

Men nu ska jag lägga mig framför TV:n och be min brorsa som är hemma på lunch att gå ner åh köpa mc donalds (jag bor typ precis vid donken ;))
Ha det bääst bebisar (L)
PUSS

inget internet

Heyybloggen!
Kommer inte kunna uppdatera dem närmasta dagarna pga inget internet hos pappa, men kanske kommer kunna blogga lite på skolan ! =)
Just nu sitter ja hemma hos Elinbabe och ska plugga lite. Hoppas ni har haft en bra dag,
PUSS!

Gossip Girl

Chacha bloggen!
Nu är det en halv timma kvar till GG sätter igång igen, sjukt kul ska det bli!
Vad tycker ni om min nya design förresten? Eller ja, ändrade bara på inläggsrubriken, men det blev lite fräscht tkr jag i alla fall ;))
Nu ska jag fortsätta längta till Stockholm (haha) och plugga på debatten vi ska ha i morgon.
PUSS & KRAM


plugg plugg plugg

Snart kommer Emilia & Elin hit och vi ska plugga, vilket verkligen behövs eftersom vi som sagt ska ha någon form av debatt imorgon om abort, det kommer gå SUG men man kan bara hoppas på det bästa, right? ;))
Längtar till Stockholm, imorgon är det 1 vecka kvar, shit kommer bli så jävla roligt!

Men ja, ska sminka mig nu och göra mig i ordning & så. Vi hörs sen
PUSS

Miss Plastic

Heyy sötnosar!
Läste på msn att det har kommit en ny tävling som heter Miss Plastic, där plastikopererade får ställa upp, och då snackar vi inte botox- eller kollagen injektioner, utan riktiga operationer. Tävlingen startades eftersom plastik operarade kvinnor inte får ställa upp i Miss Universe, och borde ju därför få en egen tävling. Många kritiserar detta och säger att det är fånigt, bland andra modellen Emma Wiklund, hon säger också att hon hoppas att folk förstår att detta är ett skämt. Jag personligen tycker det här är helt okej, varför inte liksom? Klart plastikopererade ska få ha en tävling också! Och sen är kvinnorna som är med i tävlingen inte hel-operarade utan kanske bröst implantat, näs-jobb, läppförstoring osv. Vad är problemet liksom? Om man inte är helt nöjd med sitt utseende och det finns sätt att förbättra det ska man ju ta  chansen om man har pengarna, right?! Och varför skulle inte, som sagt, dem  få ha en skönhetstävling när "o-operarade" får ha? Bara för att dem är födda perfekta eller? Njae, jag tycker det Emma säger är absurrt, och jag har redan förklarat varför! Så ni som är emot detta är bara avundsjuka på att dessa kvinnor har pengar och kan göra detta, ni är säkert ass fula ändå =)!

Så jävla typiskt svenskt att alla ska vara så naturliga och äckliga, sossar!


Vad tycker ni, hiss eller diss?

Grattis Foki!

Heyyybloggen!
Får väl säga grattis till foki som vann kategorin Årets Blogg på BlogAwards! Jag hejade på Kenza, men Foki är duktig hon också =)
Ska strax dra mig till sängen, tvätta bort sminket och sånt innan bara. Är sjukt trött! Imorgon blir det plugg som fan för på måndag ska vi ha debatt på svenskan, måste kunna då , fettsug!
Men nu ska jag som sagt sova då, puss !


s e x i g  b i l d  j a g  v e t  ;))

lördag

Heeyyysweethearts!
Lördag idag, känns som söndag helt ärligt ;ss
Träffade Emilia idag, gick typ på kungsmässan sen gick vi hem till mig och måla naglarna =)
Har varit en riktig chilldag i dag, ikväll blir det datorn orkar inget annat, är skiiiittrött !
Men nu ska jag kolla på bilderna Emilia skickade från förra veckan sen ska jag längta till stockholm! ;))
Snart ska ju jag Emilia och Elin flyga upp till Stockholm, kommer bli fett kul!

SYNS SEN!
puss


NICKLAS HOCKER FFS

Han gick vidare, omg kan inte släppa det ;))

va bara de jag ville säga, puss!
, L

09941407

Hejsan bloggen!
Ni glömmer väl inte rösta på Nicklas Hocker? Han som gick på min skola förut ni vet, ååh han va hur bra som helst! Han kan verligen inte åka ut nu, ! =)
Rabih va fett bra han också och Eddie! Men helt ärligt, skulle knäckas om Nicklas åkte ut, han är ju liksom så nära ;o

Ha en fortsatt trevlig kväll babes, & glöm nte rösta!
puss

Afro-dans

Hejj bloggen!
Kom precis hem från afro-dansen, så jag & mamma ska ladda upp för mys kväll ikväll med idol!
ALLA MÅSTE RÖSTA PÅ ONSALA-NICKLAS , RIGHT?! ;))

Va inte så mycket mer jag skulle säga, ha det bra!
P U S S

Scary Maze

Heyyybloggen
Sitter här med Emiliababe nu och spelar scary maze, hahahahahahaha.
Vi typ måste börja om hela tiden för vi vågar inte komma till slutet och ja. ni vet ju vad som händer ;))

Hämtade i alla fall ut min jacka idag också, älskar den!
Mest det jag ville säga, nu ska vi fortsätta spela, good luck huh? ;))
PUSS.


Profilbild ?

Har försökt få en fucking profilbild i evigheter nu, men det funkar ju inte?
Har testat minst 5 gånger, vet någon hur man gör annars? Tacksam som fan för svar (a)
PUSS!

Jimmy Choo for H&M

Heyyy sötnosar
Är skittrött efter en dag i skolan, slutade i och för sig två idag så det va ändå rätt chill ;))
Ungefär en månad kvar nu sen får vi se Jimmy Choo i våran älskade H&M! Har längtat sönder, kommer bli skitroligt att se kollektionerna och så vidare, love. =)

Jag tror fan jag börjar bli sjuk eller något, har jätte ont i nacken, ögonen rinner och jag har världens tryck över ögonen.. hoppas fan inte det är den där svininfluensan eller någon annan äcklig influensa, haha.

Just det, biljetterna för min, Elin och Emilias resa till Stockholm är bokad nu, vi kommer ha så fett mysigt i välrdens bästa stad!  Vi åker den 26e alltså måndan på höstlovet och kommer hem sen på lördan, I know you'll miss me, men jag lovar att uppdatera varje dag om shopping och staden i övrigt, !

That's all for now, hoppas ni har fått en bra uppdatering ska börja plugga lite på spanskan nu eftersom vi ska ha en teater imorgon, kanske liiite bra om jag kan den också liixom?

Ha det bäst så syns vi sen!
P U S S!♥

v a d  t y c k e r  n i ? h i s s  e l l e r  d i s s ? ;))


Veckorevyn & Vitamin Defence

Ska sätta mig vid tvn och läsa veckorevyn nu, mamma va så söt och kom hem med både vr och vitamin defence, så gott!
Puss på er!

Blir ingen träning

helvetes fan, blir ingen träning idag för mamma känner sig också lite dålig, så jag får tjocka till på fredag! ;))
Imorgon är det orientering i Kungsbacka skolan som vanligt på hösten, årets höjdpunkt fosho!

Men inget mer att komma med, fett taggad för imorgon då asså, like you've heard.
P U S S! ♥


mmmmmh du vill ha den

HAHAHAHAHHA GAMMAL DUMLE-REKLAM!

Förlåt för sämst uppdatering, och jag lovar att jag ska bättra mig! Eller vafan, jag har lovat att bättra mig tvåtusen ggr nu, så jag lovar inte.. det kanske går bättre om jag inte lovar liksom, måste testa allt! ;)
Har försökt att göra ett videoinlägg ett antal gånger nu men det går inte bra alls, jag ser ut som hon Amanda Var det i videona så jag skäms mest... Kommer inte komma ett videoinlägg på ett tag eftersom jag måste öva på att göra ett NORMALT videoinlägg först !

Jag gick upp klockan 6 i morse (fyfan!) och kom till skolan typ halv åtta och började blöda näsblod, så jävla grose! Och jag blödde inte lite heller, nejnej! Fick svinont i huvudet så jag åkte hem efter gympan klockan 10 typ, och jag har bara suttit vid datorn och tvn typ, men det är sånt man får göra om man känner sig nere, right? :)

Men nu mår jag i alla fall bättre, mamma kommer snart hem så jag ska be henne köpa med sig Vitamin Focus, känner att jag behöver det big times nu liksom..
Ni får ha det swwweeeeett tills nästa gång vi ses , snart hopefully..
Xoxo, L

dålig update

Hejsan bloggen!

Känner mig allmänt sliten, ska gå och bada snart för imorgon är det skola, yey...
Ska snacka lite med Emilia & Elin om våran Stockholms resa som sker om två veckor antagligen, längtar så mycket! Ska bli jätte roligt babes (L)

Men pallar inte skriva mer nu, har varit sjuk i helgen så ska gå och lägga mig lite tidigare idag..
Puss, L

Pluggar

Hej sötnosar!

Blir inget långt inlägg, för jag ska plugga engelska hela kvällen!
Min Svea jacka har kommit, så jag ska bara hämta ut den på posten så får ni se den sen! :D

Här kommer bilden som blondinbella tog när vi pratade med henne;

det är jag där till höger om Blondinbella, jag ser mobbad ut på bilden (as usual)
Hon lärde mig så sjukt mycket Blondinbella, alla borde ha henne som förebild!

Xoxo, L

Träffade Blondinbella idag!

Hej bloggen!

Var på gymnasiemässan idag, och jag har äntligen bestämt mig vad jag ska läsa! Stylist på Drottning Blanka blir det! Super nöjd med mitt val, och jag tror verkligen jag kommer trivas efter att jag snackade med en tjej som läste make-up på Drottning Blanka i Kba (vill dock läsa i Gbg eftersom den skolan öppnar 2010). Sen träffade jag en annan trevlig tjej och frågade henne massor av frågor! Närmare bestämt Isabella Löwengrip, Blondinbella. Hon är verkligen lika varm och omtänksam som hon verkar i bloggen! Frågade allt från hur man gör så man får fler läsare till hur det kändes att vara en sån stor förebild för så många unga tjejer som hon är. Hon var hur trevlig som helst! Hon var på gymnasiemässan och va i "det levande biblioteket" där man fick gå och intervjua olika personer med olika yrken. Isabella representerade bloggare (eller kanske egenförentagere) kom inte rikigt ihåg. Hennes söta assistent var där också och tog bilder!
Här kommer den bilden hon tog med min kamera.

i g g a  m i g  p å  b i l d e n , j a g  s e r  u t  s o m  h e j - k o m - o c h - h j ä l p - m i g.

BESTÄLLT + IDOL I DECEMBER

Hejsan bloggen!

Beställt en marinblå svea jacka nu från nelly.se. Älskar svea jackorna!

Vad har ni gjort idag då? Själv har jag varit på friskis&svettis och dansat afro. Det är tvär kul!
Det enda jag har beställt är inte svea jackan, utan jag Emilia, Elin, Emilias syrra och hennes kompis ska på idol på Skandinavium den 4 december, ska bli sjukt kul! Aldrig varit på idol innan, så :D Platsen längst fram vid scenen också , så jag kommer va med i tv typ hela tiden ? wow .

Tack Julia Stoll för att du sa var man kunde hitta sveajackan !

Xoxo, L

10 saker ni inte visste om mig!

JAG ÄLSKAR SKRÄCKFILM! Det finns fan inget bättre att på en fredag/lördag kväll sätta på en riktig rysare och bara mysa. Älskar kicken man får efteråt också!

Jag vet inte vad jag vill läsa på gymnasiet, men det kommer antagigen bli estet, hantverk eller samhäll. Vill ha inriktning på hår&make-up, inredning, mode eller stylist och de kommer antaglige bli någon av dem. Men om jag väljer att gå samhäll kommer ni nog kunna se mig som advokat i framtiden! ;)

Jag tycker om utländska killar! Dem får inte vara från Sverige alltså (halvsvensk funkar). Det är väl mest det att utländska killar är snyggast, sxigast och ja haha. Sen såklart finns det ÄCKLIGA, FITTIGA OCH AH ALLMÄNT PANTADE utlänska killar som kan dra :D

JAG ÄLSKAR TOKIO HOTEL fortfarande. Har två postrar på Tom & Bill i mitt rum (för drygt ett år sedan hade jag runt 70 stycken men dom ligger i min gaderob nu)! I morgon släpps deras nya album, omg har längtat sönder. ! Så där vet ni.

Jag har en "umgänges ålders-gräns"! Inte umgås med folk som är över 18. Min kompis Johanna umgås med 23 åringar osv, det är bara äckligt (med tanke på att dem är volvoraggare också). HATAR RAGGARE!

Jag kan gråta åt vad som helst, finns nog inget jag inte gråtit om.

Jag säger exakt som jag tycker, och kan uppfattas som en bitchig diva i verkligheten. Mot folk jag verkligen älskar och bryr mig om är jag en fin och snäll Louise, annars kan det va väldigt jobbigt att va med mig när jag har mina dåliga dagar. passa er ;)

Det första jag tittar på en kille är utseendet. Om jag träffar en kille som är sjukt snäll men ser ut som jag vet inte vad i ansiktet kan jag bara vara vän med personen (om ens det). Jag är så kräsen så det finns inte när det kommer till killar. Vilket jag älskar med mig själv. Brunt eller svart hår, brunaögon, snygg såklart, sexig kropp, lång, min humor, ha snygg klädstil, ha bäst personlighet, fatta att jag är jag, kunna vara exakt som han är mot mig när vi är ensamma som han är när hans kompisar är nära, bra på att kyssas (annars kan han ju lära sig haha), absolut inte röka.. Yes, världens kontakt annons.

När jag blir stor vill ja ha en Cadillac Escalade, bo i L.A eller ngn annanstans i USA, va gift med en rik snygg man, jobba som hår&make-up artist, inredare,modestylist, advokat eller plastikkirurg. Ha två-tre ungar som heter Natacha Isabella, Jessica Yulia och Brian Alexander. Ha en Kim Kardashian krop haha ;)

Jag gillar inte att umgås med fula personer, fråga mig inte varför. Därför är alla i mitt umgänge snygga!;)


Update; NICKLAS HOCKER GICK VIDARE FFS

Hej bloggen!

Sjukt mycket plugg i skolan har det varit, men bra har det gått i alla fall :)
Inget bloggsug alls längre, har liksom inte ett skit att skriva om, några bilder/videor att lägga in..
but I swear, det kommer komma ett videoinlägg snart ! Kul , ha?

NICKLAS HOCKER GICK VIDARE I IDOL! Nu jublar hela Onsala och Kungsbacka!! ;)

Tack alla söta läsare som har ökat på senaste, ni är bäst babes (L)

Xoxo, Gossip Girl

RSS 2.0