F-Y F-A-N

Tillbaka till verkligheten imorgon alltså.. Fy fan! Trodde vis kulle avra lediga imorgon och på tisdag med, men tydligen har all snön smält så vi får komma tillbaka till skolan! Önska man kunde hoppa ner i Kenzas skor och förlja med ut på Tokio Hotels turné! Men på fredag smäller det i Göteborg, så jag har ju i alla fall något att se fram emot ;)

Nu ska jag tvätta mitt skitiga hår som jag trodde kunde vara skitigt en dag till, men tydligen börjar vi som sagt skolan imorgon och man vill ju inte ha fett hår då, nej. Byebye.

Erkänn vi älskar mina i-landproblem? Haha, många av er läsare har ju inte ens varit lediga och här sitter jag och är värsta deprimerad..


THIS WEEKS FAVOURITES

BLAKE LIVELY photo | Blake Lively
Blake Lively

KHLOE KARDASHIAN photo | Khloe Kardashian
Khloé Kardashian

ANNA PAQUIN photo | Anna Paquin
Anna Paquin

AUDRINA PATRIDGE photo | Audrina Patridge
Audrina Patridge

KATE BECKINSALE photo | Kate Beckinsale
Kate Beckinsale

MARY-KATE OLSEN photo | Mary-Kate Olsen
Mary-Kate Olsen

EVA LONGORIA PARKER photo | Eva Longoria Parker
Eva Longoria Parker

THE AIRPORT-LOOK

Okej, det kanske inte är så viktigt hur man klär sig när man flyger - men checka in dessa snygga celebrities.

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian
Transperent topp, risiga jeans, over-knee stövlar, motorcykel jackan och tubhalsduk. Riktigt snyggt Kim! Älskar att hon slängt upp håret i en slarvig knut plus att hon bär brillorna på huvudet, lovely!

RIHANNA photo | Rihanna

Okej, denna looken ska jag dock inte hissa! Tycker att även om man ska dra till flygplatsen behöver man inte klä sig som en soldat vs. gina tricot?

EPILATOR

Någon som testat epilator och kan säga om det är bra eller inte? :)
Tänkte köpa det till nästa månad, man vill ju vara fri från hår under sommaren, right! :)

För er som inte vet vad en epilator är så är det en hårborttagare! Det ser ut som en lite större rakapparat, och kan användas på hela kroppen. Den rycker upp håret från roten, precis som vax fast mycket effektivare eftersom att den här gör allt åt dig! Dock finns det en negativ sak, det gör tydligen så jäddra ont, plus att den arbetar ganska långsamt (långsammare än vaxning i alla fall) och med detta känns allt mer. På vissa epilatorer finns dock inbyggt kylningssystem, som gör att det kyler samtidigt som du använder den och detta ska lindra smärtan.

BARBIE LOVER?

Barbie Lounge - Barbie - Barbie Doll - ASOS.com

Check out this! På Asos hemsida kan du nu beställa hem barbies. Och inte vilka barbies som helst, utan barbies som ser ut som du eftersom de finns i alla hårtyper och färger. En doll kostar 350 kronor, då du får med tillbehör som klänning och high-heels. Tycker inte ni också att barbiesarna ser riktigt professional ut? Kan lova er, om jag hade varit mindre hade jag dödat för någon av dem! Hon näst längst till vänster är i alla fall min favorit!

Sweet huh? Vad tycker du om det?

NOW IT'S DONE

Okej, kanske inte helt och hållet men jag har i alla fall bokat tid för piercing i naveln! På lördag nästa vecka blir det :) Någon som tagit som kan berätta lite om det ?

BOKA TID FÖR NAVELPIERCING IDAG

Hej alla söta människor! Idag ska jag åka in till Göteborg och boka tid för navelpiercing. Är hur excited som helst, kommer bli riktigt härligt när jag bokat tiden, men samtidigt läskit.. fråga inte varför, men jag är lite nervös faktiskt! :O Fast jag är inte rädd att något ska gå fel, bara resultatet.. Man vill ju inte ha en sån där sne piercing som vissa har... Jaja, ska boka så jag gör den nästa lördag för då kan mamma och Johanna följa med!





Klockan är 00:35 och jag ska alldelesstrax fixa lite müssli, är hur hungrig som helst.. har inte ätit middag idag! Klockan 04:05 kommer det en film som jag vill se, Fjorton Suger ni vet, har aldrig sett den så jag har bestämt mig för att sitta uppe och vänta!

Ni får ha en härlig god natt sömn.

bild tagen härromdagen, sovde med flätor i håret därför det ser så slitet ut!

HOLA CHICAS!

Har varit uppe sedan klockan 11, men trots det är jag hur trött som helst.. kan bero på värdet men också på att jag inte somnade förän klockan 4 i natt. Idag ska jag inte göra speciellt mycket, skulle egentligen in med Alexander och kolla på Avatar, men jag orkar inte så jag ska ha en skön slappdag. Imorgon blir det Göteborg med Johanna, jag ska boka tid för piercing i naveln! Äntligen börjar något hända, ska ta nästa lördag!

Vet ni en till rolig grej? Idag är det precis en vecka kvar till jag ska sitta i Scandinavium och sjunga med till världens bästa låtar med favoritbandet Tokio Hotel!!! Har lyssnat på dem sedan februari 2007, och äntligen får jag se dem live! Kommer bli underbart, snacka om att någon kommer gråta när det är klart... Jag är verkligen känslosam, och kan gråta åt minsta lilla.. Jag och bästisen Johanna (som ska med och se TH live) brukar säga att jag "lever mig in", det är då jag blir helt tårögd i ögonen, haha!
Jag grät till exempel igår när Glee hade säsongsavslutning! I'm geeky.






En av de absolut finaste låtarna i världen, vet att ljuden suger på denna video dock!


1000 Meere (1000 hav) - Tokio Hotel (L)

HEJ BLOGGEN

Eh..ja kom inte på någon mer "passande" rubrik...

Idag har jag inte något särsklit att säga, men jag kan ju berätta lite om dagen. Jag, mamma och brorsan skulle åka och shoppa&ta en fika på Kungsmässan idag men dit fick man inte gå eftersom att det tydligen var en bomb i en bil där utanför på parkeringen ?! Det var i alla fall poliser, räddningstjänst osv överallt där...

Så vi fick åka och handla på Willys istället (riktigt mysigt *host*), men jag gjorde i alla fall en riktigt härlig tre rätters middag till familjen idag! Har alltid varit kreativ av mig och älskar att laga mat och dekorera tallriken! Det blev i alla fall toast med räksallad, räkor och rom till förrätt, kött med mycket god sallad till varmrätt och till efterrätt blev det hackade och stekta annanasbitar (stekta i (mycket) socker) med vaniljglass, men innan jag serverade efterrätten hade jag smält vit blockchoklad som jag hällt över glassen så den stelna, så det va ett hårt lager vitcholkad över glassen, rekomenderas starkt! Och jag la upp det så fint också, jag är så duktig.. haha ;)

Men nu ska jag fortsätta spela Café World, haha!

CAFÉ WORLD

Är jag nörd eller är jag nörd? Facebook's Café Wolrd har blivit det nya farmville för min del, så jävla roligt! Dock tar det typ 2 dagar att laga vissa rätter.. Någon mer som älskar det spelet?

I morgon är jag ledig igen, och antagligen på fredag också.. Tänk, jag har fått en hel vecka ledighet pga snön, helt sjukt! Men fettgött måste jag säga! Asså jag är ledsen för att jag aldrig uppdaterar längre men jag har verkligen inte pallat eller haft någon som helst inspration till att skriva, så alla är beredda på att det antagligen inte kommer bli bätte uppdatering på ett tag, kanske börjar lite mer imorgon.. bara kanske! Men fortsätt att kika in så lovar jag att det snart kommer fler inlägg! :)

CAFÉ WORLD

Är jag nörd eller är jag nörd? Facebook's Café Wolrd har blivit det nya farmville för min del, så jävla roligt! Dock tar det typ 2 dagar att laga vissa rätter.. Någon mer som älskar det spelet?

I morgon är jag ledig igen, och antagligen på fredag också.. Tänk, jag har fått en hel vecka ledighet pga snön, helt sjukt! Men fettgött måste jag säga! Asså jag är ledsen för att jag aldrig uppdaterar längre men jag har verkligen inte pallat eller haft någon som helst inspration till att skriva, så alla är beredda på att det antagligen inte kommer bli bätte uppdatering på ett tag, kanske börjar lite mer imorgon.. bara kanske! Men fortsätt att kika in så lovar jag att det snart kommer fler inlägg! :)

THIS (LAST) WEEKS FAVOURITES

Jag har varit lite dålig på att uppdatera på senare tid, såhär får ni "this weeks favourites" som egentligen skulle kommit lördags. :)


Lauren Conrad


Kim Kardashian


Victoria Beckham


Alicia Keys


Camilla Belle


Whitney Port


Camilla Belle

WIHO

Fick precis ett mail av min tekniklärare och vet ni vad? Jag fick VG! Så nu har jag VG i teknik, fan va glad jag är!

VEM FAN TYCKER DEN HÄR VIDEON ÄR ROLIG?



Seriöst, så jävla tråkig!

INSTÄLLT SKOLA IMORGON OCKSÅ

Haha, är man lycklig eller? Inställd skola imorgon också, och antagligen öppnar den inte föräns på torsdag! :D



Om det är någon som vill lyssna på en sjukt fin låt, var så goda!

TITTA VAD JAG FICK PÅ POSTEN IDAG



Den sista bilden är för dem som är säkra att dem inte dör,va tvungen att ladda upp den! Så jäddra ful så det är roligt, glöm inte att jag är osminkad .. och äh, behöver ja säga sliten?

Jag fick hem Lauren Conrads bok L.A. Candy! Är så himla lycklig, ska lägga mig och läsa den senare... Älskar att läsa faktiskt, eller bara böcker jag tycker är intressanta. Som till exempel mordböcker och skräckböcker, och då modeböcker! Då passar ju L.A. Candy perfekt, jag är nämligen (som ni säkert inte trodde ;)) redigt jävla duktig på att leva mig in i böcker och se saker framför mig så åt helvete med bildböcker! :D

DET POSITIVA MED SNÖKAOS

ÄR ATT SKOLAN BLIR INSTÄLLT PGA RASRISK! Älskar att man får förlängt lov och allt plus att chansen att skolan är inställd imorgon också är skit stor. Lucky lucky onsala/kungsbacka-bor!

Gick upp klockan 13:30 idag, så har hela mitt lov sett ut att jag sover bort dagarna...inte så bra kanske, men redigt skönt är det! Skulle egentligen åkt in till mammas jobb med pendeln idag och ta en runda till IKEA, men jag pallade inte.. det får bli en sån härlig stanna hemma och baka kladdkaka-dag!

Men hörni, nu ska jag skriva klart mitt teknik arbete!


Btw, vet ni hur toppat Kenzas liv är eller? Nu får hon åka och kolla på TH i 5 städer i Norden, fett avis är jag!

I'VE MADE UP MY MIND!

About which hair color I should dye my hair to. Det blir Beyoncés snygga, bruna hårfärg! Ska absolut färga det hos frisören, eftersom jag vägrar att få det grönt och så.. Ska också skaffa hairextensions, som jag kan sätta fast i håret.. vill ju ha långt hår :).





Har precis skrivit klar min spanska redovisning, riktigt gött säger jag bara! Hade sån ångest att jag inte skulle bli klar med den till måndag men det gick ju. Det jag har kvar nu är teknikarbetet och matte (har mattekompletering imorgon :S) så jag ska sätta mig med matten nu, och tekniken vet jag inte riktigt hur jag ska göra med... Den skulle vart inlämnad förra fredagen,alltså dagen innan lovet då jag var sjuk.. så jag ska säga till henne att jag skickat in den, men att hon antaglgen inte fått den då - something that always works ;) Jag ligger på gränsen till VG i teknik så jag vägrar fan sänka mig :(!!!! Ska gråta framför henne eller något, men hon är helt vrickad ärlgt.. Hon är typ ass ung, 20 år eller ngt med svart hår och piercingar och sånt, ass ball är hon! Men hennes regler, hon ger en typ IG och man inte lämnar in läxor precis i tid, prick 8:00 måste den vara inlämnad, haha. Jaja.. jag ska kaxa så får vi se om hon vågar kaxa emor, right? ;) who would like to be mean to me,liksom? (a)

EN GÅNG FÖR ALLA

Jag klarar inte av mer skitsnack okej?! Om du ska hålla på och snacka massa så håll dig till den jävla sanningen i stället för att dra massa påhittat. Du fattar kanske inte att det är du själv som åker i klistret tillslut? Jag tänker inte sjunka ner till din nivå och skriva ut namn eller ens nämna dig igen, men du ska veta att jag inte glömt det här...

Väx upp och visa att du är 16 år, ibland tror jag nästan du har något fel på hjärnan, typ för lite kromosomer eller ngt? Trodde jag kunde lita på dig, men tydligen kunde jag inte det. Därför säger jag detta. Aldrig mer. Jag hatar dig.

BAD UPDATE

Förlåt för riktigt dålig uppdatering på senare tid, men jag har ingen blogglust överhuvudtaget... Har funderat på att ta en "bloggpaus", får se hur det blir med det! Just det, var ju och kollade på Valentine´s day i fredags och jag rekomenderar den starkt. Både romantisk och underhållande. Med riktigt många bra skådespelare, bland andra Jessica Biel, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Taylor Lautner, Topher Grace, Anne Hathaway och Jami Foxx osv osv.. Bara massa topp-skådisar helt enkelt!

Nu ska jag alldeles strax sova, är sjukt trött... På måndag är det skola igen och jag orkar det verkligen inte! Så jävla jobbigt, men det kommer bli skönt sen när skolan börjar det känns bara alltid så jobbigt nu precis innan... Haha :D

MARK SALLING


Oj, oj, oj. Måste bara lägga upp två bilder på... ärligt talat en av de snyggaste människorna på denna jorden! Är han inte perfekt? Lite av en badboy, snygg, muskulös, kan sjunga, spelar gitarr och bor i L.A. ;) Haha, my dream man helt enkelt! Någon som tycker han är ful kan vänta sig min fot i sitt arsle för han är ta mig fan sjukt jwhdfufygfyu snygg !


Jag smälter bokstavligt.

- God natt min älskade Mark Salling
- God natt min älskade Louise Salling

Hihi <3

SOMMAR OCH SOL..

... ÄR VAD JAG LÄNGTAR EFTER JUST NU! Tänk er att kunna gå ut på balkongen och känna vindens varma bris, visst låter det väldigt lockande?! Jag kan bara tänka på en sak just nu och det är sommaren.. Tänk att den är så nära, men ändå så långt bort! Det är mars, april och maj kvar sen är den här!! Och den 18e juni åker jag troligen med Johanna och hennes familj till Albir i Spanien! Kommer bli fett nice, bli brun och bara chilla!

Jaja, man blir bara så jävla deppig när man tänker på sommaren och sedan kollar ut och ser att det är snökaos ute... bäst att jag kilar och borstar tänderna och gör mig i ordning för sängen för nu är jag trött.
God natt!


Albirs kust

VILLE BARA SÄGA..

... att jag lever, men kommer troligen inte uppdatera så mycket idag eftersom jag har riktigt mycket att göra! Städa, läxor och åter läxor. Men vi hörs nog ändå ikväll, puss.

BLÄ

Nu ska jag sätta mig och skriva klart mitt spanska arbete som jag egentligen skulle ha gjort till i fredags, men jag var ju sjuk då så ska alltså sätta mig och skriva om Argentina på spanka... hmm, tror jag kommer sänka mig till G denna terminen alltså, känner att jag bara blir sämre och sämre i spanska, men men får visa att jag kan på redovisningen då.. usch och fy!

H&M SWIMSUITS


Snyggt! Någon mer än jag som älskar H&M? Troligen alla! Bara deras badkläder bevisar att vi som älskar H&M har rätt, så sjukt snyggt! Ser absolut mig själv gående på en strand i Spanien med någon av dessa sköngheter! Glöm inte snygga accesoarer, som stråhatt och såklart solglasögon!

NEW YORK STREET STYLE



Snygg pälsjacka och over-the-knee boots! Någon mer än jag som blev förälskade i outfiten? Chick och rockigt! Cred för solglasögon mitt i New Yorks dimma!

LOVE SUMMER 2010



Ett vacker collage med allt av sommaren vi älskar! Färgerna, doften och självklart kläderna! I sommar satsar jag på pastell, persiko, nude och corall! Vacker och elegant, sött och kvinnligt!

DRESSCODE




Tröja - Bik Bok
Kavaj - Bik Bok
Leggings - Gina Tricot
Skinnjacka - Jofama by Kenza
Halsduk - H&M
Väska - www.nuknuk.se
Armband - Gjort själv!!
Ringar - Gina Tricot & Glitter

+ vita converce & ett egen gjort axelsmycke på kavajen.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Längtar till sommaren, då kan ni vänta er ännu fler dresscodes...



VACKERT



Jag ryser från hårbotten till tårna! Så jävla vackert!

DRESSCODE KOMMER SENARE

Hej babes! Ska slå mig ner framför TVn och kolla på Biggest Loser nu, det är ju trots allt final! Lite senare kommer jag lägga upp en dagens dresscode, så håll utkik efter det! Puss sålänge!

FIKA MED ELIN IDAG

Hej sweethearts! Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för jag ska träffa Elin om en stund. Vi ska ta en titt i stan och fika. Kommer bli mycket mysigt! Har inga pengar för tillfället men snart är det ju dags för barnbidrag (har februari gått snabbt eller har det gått snabbt?). Fortsätter längta till min bok L.A. Candy kommer hem till mig, beställde den som sagt igår! Åh, va mysigt det ska bli att läsa den.

Nu ska jag börja fixa i ordning mig, puss puss!

SPELA GTA

Har inte så mycket att göra, så nu ska jag slå på XBOXet och spela GTA! Love game, säger jag bara! Sjukt beroendeframkallande spel... men det är kul att skjuta, köra bil och ja allt man kan göra! :D

MAKE-OVER

På people.com kan du göra en egen make-over, riktigt roligt faktiskt! Man kan testa olika make-up, kändishår osv. Här har ni dem jag gjorde igår - rösta på hur jag ska färga håret för det kommer bli någon av dessa!

Hur ska jag färga håret nu under vintern/våren?

1.

Frisyren är Mileys! Snyggt, frächt och det blir mer liv i håret med alla de olika färgerna! Btw, jag vet att ni tycker om min make-up haha ;) Om ni tycker jag ska färga håret denna färg rösta 1.


2.

Denna snygga och varma färg, vilken jag älskar! Frisyren är Laurens, men jag har ändrat färgen på den (var ursprungligen blond). Om du tycker denna är snyggast säg 2.

Det är dem två ni kan rösta mellan, vilken ska jag alltså färga håret till?!

Till sommaren vill jag ha blont igen, eftersom det är så somrigt och vackert. Då har jag funderat på denna färg;


snygg va?!

btw, elin ville att jag skulle skriva detta ; hej elin!

BESTÄLLD!

Hej babes! Kom just innan för dörren efter att ha varit på stan en stund med mamma. Jag skulle leta efter L.A. Candy, men den va slut! Men jag gick direkt in på Bokias hemsida när jag kom hem och beställde den, så jag lär få hem den inom några dagar. Riktigt härligt ska det bli att få läsa om något man faktiskt tycker är intressant och kul, istället för tråkiga böcker på skolan. Vi ska tydligen ha någon läxa på engelskan att läsa en engelsk bok, då passar ju den här perfekt! :)

Vad har ni gjort idag?


Söta Lauren Conrad som skrivit boken!

MY BABE



Min älskling har färgat håret! Visst är det snyggt?! Blev ännu mer sugen på att springa ner till frisörsalongen och boka tid, men ja vi tar en sak i taget! Riktigt snyggt blev det iallafall! Elin, du ser mycket mer mogen ut och allt - så sjukt snyggt verkligen! <3

Kommer ett inlägg snart om hur ni tycker jag ska färga håret, ska använda mig av people.com's "gör-om-mig" sak!


ROMY AND MICHELE - BLONDINER HAR ROLIGARE

Hej sweethearts! Kollade precis på film, dvs Romy & Michele. Har sett den många gånger innan, riktigt rolig faktiskt, lite döhumor men ja.. Just nu suger programmen på tv i alla fall, ska kanske gå och lägga mig men jag vet inte, har ju lov nu så då tänker jag fan inte gå och lägga mig tidigt, men är det någon som har någon underhållande blogg så kommentera så jag kan läsa ngt ! :)


BANDAGE DRESS

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian
På Leather & Laces Super Bowl Party i Miami Beach i fredags hade Kim denna superläckra klänningen med detaljerade fransar på axlarna. Hon matchar den snygga klänningen med accesoarer i form av en clutch och high-heels. Hela outfiten är i nude, cred för det! Satsa på mycket nude i vår. Kvajer, kjolar och toppar - allt i nude, snyggt som tusan! Om man, som jag älskar, vill rocka till nude-outfiten lite är det bara snyggt att sätta lite kedjor här och där, som till exempel på axeln. Och glöm för tusan inte de stora ringarna och de stora halsbanden som kommer hålla i sig länge! Våga tänka stort!


THIS WEEKS FAVOURITES

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian
Kim Kardashian

AUDRINA PATRIDGE photo | Audrina Patridge
Audrina Patridge

WHITNEY PORT photo | Whitney Port
Whitney Port

JESSICA SZOHR photo | Jessica Szohr
Jessica Szohr

RIHANNA photo | Rihanna
Rihanna

AUDRINA PATRIDGE photo | Audrina Patridge
Audrina Patridge

LAUREN CONRAD photo | Lauren Conrad
Lauren Conrad

VAD ÄR EGENTLIGEN ALLA HJÄRTANS DAG?

Är det konstigt att jag inte firar alla hjärtans dag? Det är så jag växt upp, ingen i min familj har någonsin firat det. Man ser familjer som köper små hjärtan till varandra, men herregud - vem fan vill ha ett rosa mjukt hjärta? Jaja, kommer aldrig fira alla hjärtans dag heller, tråkig dag bara! Nu tror säkert alla att jag tycker så här för att jag inte har pojkvän och stuff, men jag kommer ärligt aldrig fira alla hjärtans dag! :)


ÄR DET SANT?!

Var inne på youtube och hittade världens märkligaste video! Seriöst. Det handlar om en mamma som hittat hennes 15 åriga dotter i hennes säng med olika killar 3 gånger, och denna tjejen medger att hon haft oskyddat sex minst 300 gånger. Det är inte allt! Dottern köper barnleksaker och barnkläder för hon så gärna vill ha barn! Fan hemskt!
Vet ni vad hon gjorde andra gången hennes mamma upptäckte henne i sängen med en kille, hon forsatte med akten! Inte lite slampigt, nej.


Hon är fan skit söt också, varför ska hon hålla på som hon gör?! Och hör ni sättet hon pratar på? Fan pinsamt...

KANDEE JOHNSON THE MAKE-UP ARTIST

Är det någon mer än jag som brukar kolla på sminkingar och håruppsättningar på youtube? Varje gång jag gör det ser jag till att det är Kandee jag tittar på. Så sjukt duktig är hon! Hon visar sminkningar från kändisar som till exempel Lauren Conrad, Kim Kardashian och Audrina Patridge! Hennes blogg hittar ni här.
Kommer absolut använda mig av hennes videor när jag ska sminka mig inför skolbalen och kommande fester! Så grymt kul.








Erkänn hon är sjukt duktig! :)

WILDFLOWER BY KENZA

Vilka skor är eran favorit i kollektionen? Jag har tre! Ladies night, Everynight och Late night! Kommer antagligen beställa Ladies night till skolbalen och Late night till avslutningen! Perfekta till sommaren också :)
Wildflower x Kenza - Late night Black
Late Night Black (finns också i vit)

Everynight - Black - Wildflower
Every Night Black (finns också i vit)

Wildflower x Kenza - Ladies night
Ladies Night

WHATCHA SAY ACOUSTIC VERSION

Bästa låten just nu! Älskar att dem har gjort den lugnare, mycket bättre verkligen! :)

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, pappa vill att jag ska följa med till båtmässan som vi alltid var på när jag var yngre men jag vet inte om jag vill. I och för sig är det ganska kul där faktiskt, med alla snygga båtar och modellbåtar och sånt.. men vi får se helt enkelt. Annars blir det att jag är hemma idag och bara vilar upp mig. 

Satt precis och kollade på E! där dem visade live från röda mattan i Hollywood, premiären av Valentine's day. Riktigt snygga klänningar! Nästa vecka blir det att ja och en kompis ska kolla på den filmen, verkar sjukt bra!

SÖTA WHITNEY PORT

WHITNEY PORT photo | Whitney Port

Crazy, crazy. Super läckert var det andra ordet! Kombinationen mellan nude och turkos gjorde verkligen sig. Whitney försämrar inte direkt stylningen med snyggt hår, make-up och stora armband! (Älskar gladiatorskorna - något alla borde ha i sin gaderob & något jag ska införskaffa till sommaren)


ÅH

Okej, detta kanske är mer information än ni vill ha? Men asså jag har inga trosor hor pappa, tydligen. Och jag har mens och måste byta den där jävla tampongen, och om jag glömmer det kommer mina trosor vara blödiga, jag dör. Ärligt, någon som kan komma över med ett par trosor, spelar ingen roll om dem är tvättade. Haha...

O-M-G

Ni måste verkligen titta på denna översköna video! Jag såg den första gången i somras men sen glömde jag bort vad videon hette så jag kunde inte lägga upp den på bloggen tidigare. Men jag och min brorsa kom precis på den efter att ha tänkt riktigt noga i drygt 5 minuter. Snacka om att några var glada när vi kom på vad den hette!

HAHAHAHAHAHA

HOME @ DAD

Hej babes! Har precis kommit hem till pappa, bor här varannan vecka. Ska alldeles strax äta, sedan blir det bara datorn och film resten av kvällen. Är man sjuk så är man sjuk. Sitter här ivrig och väntar till min underbara kompis Elin ska slänga in en bild på hennes nya hårfärg! Hon har färgat håret brunt, är riktigt spänd på hur det ser ut :D

Men nu ska jag alldeles strax ringa Johanna och säga en riktigt god nyhet till henne ;) undra vad det kan vara!

PS. glöm inte att fortsätta svara på vilken färg jag ska färga mitt hår!

A DROP IN THE OCEAN



Asså denna låten. Lyssnade på den hela sommaren 2009, så ni kan nog fatta att den väcker känslor. Gråter nästan när jag hör den, så jävla fin! Lyssna på den!

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most
Cause you are my heaven

I don't wanna waist the weekend
If you don't love me, pretend
A few more hours, then it's time to go
As my train rolls down the East Cost
I wonder how you'll keep warm
It's to late to cry, to broken to move on

And still I can't let you be
Most nights I harldly sleep
Don't take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most
Cause you are my heaven

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
By the grace og God, I do not rest at all
New England as the leaves change;
The last excuse that I'll claim
I was a boy who loved a woman like a little girl

And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most
Cause you are my ..

Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away
Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away anymore

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most
Cause you are my heaven
You are my heaven.

VILKEN HÅRFÄRG?

Behöver hjälp till att lista ut vilken färg på håret jag ska välja! Så jag tycker alla ska svara nu, okej?! Och jag vill inte ha några svar som lyder "du passar i allt, osv osv" för det är bara tråkigt! Jag vill ha ett riktigt svar nu, så svara dirr okej! :)

1.

Om ni tycker jag ska färga det denna underbara, exotiska färg som Beyoncé har svara "1"

2.

Om ni tycker jag ska färga denna söta bruna med inslag av guld svara "2"

3.

Kanske denna superläckra hårfärg, i bernstens färg? Svara i så fall "3"

4.

Kanske som Lauren Conrad? Svara i så fall "4"

Hoppas alla svarar nu vilken ni tycker jag ska färga håret till, behöver verkligen hjälp! Är sjukt kluven nämligen.

KVÄLLENS ÖNSKEOUTFIT


Ett par lappade leggings, detaljerad topp och snygga boots! Allt kan ni hitta på www.nelly.com.

GODNATT

Ska lägga mig i min säng nu och bara chilla! Ikväll blir det Glee och Made in Sweden! Vi hörs imorgon, puss.

L.A. CANDY & SWEET LITTLE LIES


Vackra Lauren Conrad, har som ni nog inte missat redan hunnit skriva två böcker! Den ena släpptes under 2009 och den andra släpptes alldeles nyligen. Hon skriver om sitt eget liv, från småstads tjej till att få flytta till L.A. och allt som hon fått uppleva. Verkar vara en helt underbar bok som jag absolut ska beställa hem från nätet när jag får lite pengar!


THE HILLS

Hej på er! I morse gick jag till skolan och gjorde nationella delprov 2, vilket faktiskt var ganska lätt. Man skulle välja ett alternativ att skriva om utav 4 möjliga alternativ, och jag valde att skriva om något som handlade om fördomar och var jag som enskild individ står i samhället. Blev 7 sidor på en och en halv timma... Jaja, det kändes bra i alla fall!
Mamma hämtade mig direkt när jag var klar och sedan dess har jag bara legat i min säng med datorn i knät och kollat på The Hills. Min absoluta favoritserie! När jag får pengar ska jag absolut köpa säsong 1, sedan 2, sedan 3 osv :) Lauren & Whitney är så jävla snygga och deras jobb.. to die for! Heidi däremot tycker jag inte är så snygg (dock blev hon lite mer perfekt efter hennes operationer, jag är nog den enda som tycker att hon blev snygg!).
Nu ska jag kolla andra säsongen av The Hills, och hata Spencer lite till :) Puss.


Lauren Conrad och snygga Jason.

Inlägg från iPhone

FRÅGA MIG INTE VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER! JAG HAR NU GÅTT OCH LAGT MIG LITE SVÅRTT ATT SOVA ÄR DET DOCK TACK VARE HUVUDVÄRKEN! GODNATT, SOV GOTT<3

SKIRT


Snygg kjol med läderlappar från Åhléns. Snygg både till fest och vardag!

PICTURES FROM LAST SUMMER

Gick in på min gamla blogg och hittade massa gamla bilder från i somras! Herregud, jag saknar verkligen sommaren 09! Kompisar som inte svek, festerna, allt!

Finns fler saker jag saknar, bland annat min underbara gamla bästis Karolina.<3


Bild tagen hemma hos Karolina Sandh i början av sommaren.


Bild tagen @ karros place. Saknar mitt bruna hår!


Också hemma hos Karolina.


Fin sminkning med MYCKET vitt vid tårkanalen haha ;)








Varma sommardagar!




På skumparty på torget (schools out) samma dag som skolavslutningen!


Påväg till fest på vickan, dags för dagens-outfit bild ..

Man märker verkligen hur mycket man har förändrats när man ser tillbaka på bilder såhär.. Jag som inte ens tyckte jag var lite fjortis under sommaren.. ehm näe? intew ett duggh ! ;ooooo

SKA JAG SLÅ TILL?


Ska jag färga håret i denna färg?

EGENDESIGNAT AXELSMYCKE



Lätt och snyggt!

IT'S HARD TO SAY GOODBYE, MY LOVE

Usch, usch, usch...

Har blivit sjuk, hatar det! Kände mig jättedålig igår också, men hur jag än känner mig imorgon så ska jag i alla fall komma till skolan på morgonen och göra provet! Man vill ju inte ligga efter med nationella! Hade 39 grader i feber igår kväll när jag gick och la mig och när jag vaknade hade jag strax under 40! Fy fan...

Nu ska jag i alla fall dricka massa ramlösa och hoppas att Vänner kan göra mig frisk!


100209

Hej bloggen! Hur mår ni? Hoppas ni i alla fall mår bättre än vad jag gör. Mår skitdåligt och känner att jag håller på att spy hela tiden! Hoppas det blir bättre över natten annars blir det att jag stannar hemma imorgon och vilar mig inför nationella prov II på torsdag. Idag hade vi första nationella provet. Vet  ni hur svårt det var eller? Antagligen var det väldigt lätt bara att man förväntat sig att det ska vara så jäkla svårt! Men jag hoppas bara att jag kan bevara mitt VG i svenska och sånt :)
Nu ska jag skriva lite på ett spanska arbete som jag ska redovisa på fredag...

MY FAVOURITES: THE BIK BOK SPRING COLLECTION



Snyggt! Älskar Bik Bok och har alltid gjort! Kommer absolut kika in på Bik Bok i veckan, synd bara att jag är pank för tillfället (men i veckan kommer jag få 1000 kronor av mamma tack vare att jag fick så bra betyg haha :D)

DE GLITTRIGA MED STORT G

SEQUIN MINIDRESSES  photo | Kate Walsh, LeAnn Rimes, Nicole Richie
LeAnna Rimes, Nicole Richie och Kate Walsh visar upp deras snygga spiror i korta, långärmade glittriga klänningar. Vad tycker ni om den? Hiss eller diss? Personligen måste jag säga att jag älskar dem! Speciellt med de långa ärmarna, så grymt snyggt till fest, med massa snygga ringar också!

WHO SHOWS OFF THE WANG BEST?

ELIZA VS. SELITA  photo | Eliza Dushku, Selita Ebanks
Vem bär Alexander Wang klänningen bäst? Eliza eller Selita? Personligen tycker jag Selita! Eftersom klänningen är så åtsittande tycker jag det ser bäst ut om personen i fråga har kurvor - vilket Selita har! Hon bär klänningen perfekt!

MINA FÖRSTA EGEN DESIGNADE SMYCKEN



Vad tycker ni? Den första gjorde jag igår på 30 minuter ungefär och den andra gjorde jag idag på drygt.. 1 timma kanske? Blev riktigt nöjd med bägge. Kommer absolut fortsätta göra smycken, så jävla roligt är det när man kan sitta och vara kreativ och det blir riktigt snyggt! :D


THIS WEEKS FAVOURITES

CARRIE UNDERWOOD photo | Carrie Underwood
Carrie Underwood

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian
Kim Kardashian

LAUREN CONRAD photo | Lauren Conrad
Lauren Conrad

BEYONCÉ photo | Beyonce Knowles
Beyoncé Knowles

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian
Kim Kardashian

MARY-KATE OLSEN photo | Mary-Kate Olsen
Mary-Kate Olsen

WHITNEY PORT photo | Whitney Port
Whitney Port

I AM A SUPERWOMAN

Satt i drygt 30 minuter och fippla med ett armband som jag självgjort! Hittade två gamla askar med grjer så man kan göra egna smycken som jag fick för några jular sedan. Skit balla saker fanns det! Gjorde ett "dollyblond"-smycke som jag kallar dem. Ni får se bild imorgon! Detta kommer i alla fall hedanefter bli en hobby för mig, ska in till stan i veckan och köpa massa tillbehör! Kommer skapa en kategori för det också! Blev sjukt nöjd med armbandet så ja.. kanske börjar sälja tillslut? ;) Haha.
Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt förutom att jag och mamma bytte rum idag! Jag ska ha hennes lilla mysiga rum och måla om det vitt med en snygg fondvägg! Och hon får mitt snygga rum med bohemstil! Love my room, men det behövdes en förändring! Jag älskar förändringar, och kommer antagligen ångra mig snart som jag alltid gör när jag byter rum (har gjort det ett antal gånger i mitt rum, speciellt hemma hos pappa!).
Kommer allelesstrax ett inlägg till så håll utkik! (Y)


LIEBLING

LOVE MY NEW HEADER. Eller vad säger ni? Visst är den snygg! Bytte namn på bloggen också, nu heter den "Fashion by Hollywood", lite fräckt right? Tänkte att eftersom de flesta modeinläggen jag kör på är från modemedvetna Hollywood-bor! Och det ska det bli mer av! Hedanefter kommer ni kunna se ännu mer mode från landet overthere, och de framgångsrika snygga kändisarna. Låter lyxigt eller hur? :)

DASH FOR SEPHORA

MAKING SCENTS photo | Kim Kardashian

Någon mer än jag som vill få chansen att lukta på Kims nya parfym? Det var mycket bråk mellan henne och hennes systrar eftersom Kim ville kalla parfymen "DASH" - som deras affärskedja heter (affären finns i L.A & Miami) men eftersom det bara var Kims egen "designade" parfym tyckte systrarna, Khloé och Kourtney att namnet inte passade in. Ska absolut köpa den när jag hittar den !

SNYGGA LEA

Actress Lea Michele poses during The Glee Cheerleaders exclusive performance at Fox's Upfront presentation at New York City Center on May 18, 2009 in New York City.  (Photo by Amy Sussman/Getty Images for Fox) *** Local Caption *** Lea Michele

Titta den grymt snygga one shoulder klänningen! Blir grymt sugen på att sy en vit one shoulder i slöjden när jag der den här (håller på att sy en svart)! En klar sommarfavorit som jag tror vi kommer få se på många ställen till våren/sommaren! Vilket också kommer bli en dröm för ögat.

Actress Lea Michele poses during The Glee Cheerleaders exclusive performance at Fox's Upfront presentation at New York City Center on May 18, 2009 in New York City.  (Photo by Amy Sussman/Getty Images for Fox) *** Local Caption *** Lea Michele

SVERIGES BÄSTA BLOGGARE

Kenza
Kenzas outfit på Aftonbladets bloggala igår var minst sagt snygg! Älskar att hon blandat olika material i svart - det gör outfiten ännu ballare. Ett stort plus för alla snygga ringar och den snygga partyväskan! :)

VALENTINE AT FOREVER 21



Kika in Forever 21's snygga alternativ inför kärlekens dag! Både underkläder, söta klänningar och toppar finns :) Kika in!


STUDYING

Hatar skolan och plugg! Sitter och pluggar som ett jävla jag vet inte vad. Ikväll ska jag skicka in mitt NO/SO arbete - ett skit stort arbete! Arbetet involverar geografi, samhällskunskap, fysik och biologi! Snacka stort! Om jag skulle göra ett skit arbete så sänker jag mig i alla! Vill jag fan inte göra, siktar på MVG så nu ska jag sätta mig och skriva klart.. Riktigt jävla jobbigt, men nu är det bara en termin kvar - sen i och för sig kommer jag antagligen få ännu jobbigare läxor på gymnasiumet med det tar jag då ! :)

KANSKE DENNA HÅRFÄRG?


Så jävla snyggt! Älskar verkligen Mileys hårfärg :) Kanske ska slå till, eller vad säger ni? Tror jag skulle passa utmärkt i denna hårfärg! Vote, ska jag eller inte?

NEW DESIGN

Tack Daniela som sa vilket program som var bäst!
Har använt mig av Gimp och Picasa när jag gjorde headern. Visst, den ser väldigt.. "nybörjig" ut men om ett tag kan jag det säkert jättebra! :) Men jaja, nu ska jag duscha !

FAVOURITES AT THE GRAMMY AWARDS



Klänning Stephane Rolland, Smycken Lorraine Schwartz och Ofira

Klänning Emilio Pucci, ring&örhängen Jessica Robinson, skor La Silla, clutch Judith Leiber

Klänning Hervé Léger by Max Azria, clutch Judith Leiber, Smycken Ofira

Klänning Romona Keveza, Smycken Lorraine Schwartz, Pumps Brian Atwood


NOW YOU'RE IN NEW YORK

Hej på er! Har egentligen inget att säga. Tänkte ta en dresscode idag men glömde det, hade iallafall på mig en av de tröjorna jag köpte! :)
Men nu ska jag kolla på Outsiders, handlar idag om folk som är fixerade av fett och rädda för fett !

BLACK AND WHITE


RSS 2.0