SVAR PÅ FRÅGOR


Svar; Tack! Jo såhär är det, jag hade förut en diet att jag bara fick äta sallad och sånt nyttigt. Har nu bytt över till en diet där man får fuska en dag i veckan, då jag får äta godis till exempel! :) Det är bäst så, annars blir vardagen så himla tråkig och grön.

Svar; Oj! Den var ganska svår faktiskt. Jag skulle vilja säga Kim Kardashian och Kenza faktiskt! Det är dem jag ser upp till mest när det kommer till kläderna, älskar verkligen deras stilar! Men jag kan ju inte direkt säga att jag är en liten copy-cat som köper allt Kenza köper, försöker hålla min stil egen samtidigt som man såklart kan få inspration från andra!

Jag tycker det är jättekul att svara på frågor så om det är någon som undrar något annat är det bara att fråga på! :) Svarar på alla, när som helst.

PERFECT

Hej på er! Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att jag lever helt enkelt. Ska alldeles strax ställa mig i duschen, skönt! Var som sagt och tränade med Johanna idag på friskis, blev bara en timma eftersom jag ville hem och hinna plugga lite också, men det är iallafall något! :)

Klänning från Calvin Klein Collection


KARDASHIAN NOJA

Vill ni som jag veta hemligheterna bakom Kim Kardashians skönhet? För People Magazine berättar hon mer om hennes stil, hur man får den och hennes måste-ha!
THE KEY TO PULLING OFF A BODY-HUGGING DRESS IS... photo | Kim Kardashian
Nykeln till att kunna bära en kroppskramande klänning
Att hålla sig i form är vardagsmat för Kim, året runt. Här med en riktigt snygg "bandage"-minidress.
WHEN I WANT TO FEEL SEXY... photo | Kim Kardashian
När du vill känna dig sexig
Sätt på dig en oversize t-shirt och sockar! Hm, sexigt!
MY FAVORITE FEATURE IS MY... photo | Kim Kardashian
Favorit kroppsdelen
Magen! Kim är inte rädd att visa upp sin vältränade mage, här i en riktigt snygg bikini!
I NEVER LEAVE HOME WITHOUT PUTTING ON... photo | Kim Kardashian
Går aldrig utanför hemmet utan att sätta på
Conceler! Till och med Kim har mörka, fula ringar under ögon - men dessa tänks perfekt med ett lager conceler.
THE HARDEST THING TO SHOP FOR IS... photo | Kim Kardashian
Det svåraste att köpa är
Jeans. Kim förklarar att hennes rumpa är stor och hennes ben är så smala så det är svårt att hitta något som kombinerar det. Kanske Kim ska starta en jeanskollektion för kvinnor med större rumpa?
I SAVE ON... photo | Kim Kardashian
Spara på
Accesoarer och scarfar! Kim bär hellre upp outfiten med solglasögon och en väska. På bilden har hon ett snyggt halsband från Forever 21, Alexander Wang purse och ett par Benjamin solglasögon. SNYGGGT!
WHEN I WANT TO IMPRESS GUYS, I WEAR... photo | Kim Kardashian
Om du vill imponera på killarna bär
Snygga skor! Ett par snygga, sexiga high heels helt enkelt! Några av Kims favoritdesigners är Christian Louboutin, Yves Saint Laurent och Jimmy Choo.
THE TREND I'M REALLY INTO RIGHT NOW IS... photo | Kim Kardashian
Favorittrenden just nu
Lårhöga stövlar! Kim förklarar att dem går att bära både på festen och vardagen.
I CAN'T STOP BUYING... photo | Kim Kardashian
Kan inte sluta köpa
Solglasögon. Kim berättar att hon har iallafall 200 par! Och här snackar vi inte less is more! För Kim är desto större - desto bättre!
THE BIGGEST FASHION RISK I'VE EVER TAKEN IS... photo | Kim Kardashian
Den största mode-risken någon kan ta är
Haremsbyxan. Jag förstår precis vad hon menar, är egentligen Harembyxan så snygg? Nej. Men Kim lyckas faktiskt! Men jag förstår vad hon menar med risk.
MY SISTERS ALWAYS WANT TO BORROW MY... photo | Kim Kardashian
Mina systrar vill alltid köpa mina
Väskor! Den här Kalifornien-tjejen har alla märken man kan tänka sig! Från Louis Vouitton till Balenciaga! På bilden har hon en väska från Riccardo Tisci.
MY BEAUTY SECRET WEAPON IS... photo | Kim Kardashian´
Hemligheten för hennes skönhet är
St. Ives ansikts skrubb! Vem vill inte få Kims vackra hy, skrubba dig dagligen med en ansiktsskrubb!


I DON'T KNOW

Asså ärligt, jag vet inte hur jag ska göra... Allt skiter sig när jag sa göra en ny design varje gång, men jag får se om jag orkar sätta mig senare idag efter jag tränat med designen igen! Annars får ni leva med denna ett tag framöver (a)


NOTHING

 Dagens humör: trött men pepp, träna med johanna senare!
Dagens borde: träna & plugga
Dagens klädsel: träningskläder
Dagens accesoarer: örhängen & toffs (?)
Dagens smink: foundation, puder osv.
Dagens bästa: träna med johanna!
Dagens sämsta: NO/SO arbete
Dagens köp: Några timmar på gymmet!
Dagens sysselsättning: Träning (Y)
Dagens låt: Try Sleeping With A Broken Heart - Alicia Keys
Dagens planer: Träna & laga tacos när jag kommer hem + plugg
Dagens längtan: Tokio Hotel-konsert (snart en månad kvar) och sommaren!
Dagens osmartaste: inget än iallafall
Dagens beroende:
Dagens middag: Tacos
Dagens sötnos(ar): Mina två katter Kaulitz&Gucci, samt Johannaälskling (L)
Dagens saknad: sommaren och sol&bad!

CRY ME A RIVER

Hej allihopa! Gjorde en ny söt header - på paint och picasa ! Haha, fattar inget annat.
Nu ska jag gå och lägga mig, är skittrött. Imorgon blir det fixa mer på designen, puss!

WHAT'S LOVE GOT TO DO WITH IT?

Tittar på en sjukt bra film på TV just nu, alltså What's love got to do with it. Handlar om Tina Turners liv när hon blev slagen av sin man. Riktigt bra!
Här kommer det jag köpte idag, min kamera suger dock och ger ingen direkt rättvis bild av kläderna, men det får duga:)


Den första kommer från Zara och de två sista från Bik Bok. Jag tittade lite på pälsar och hittade en riktigt fin när jag kom tillbaka till Kungsbacka på Kungsmässan - 150 kr (rea!) på H&M. Men tyvärr fanns den inte kvar i den storleken jag ville ha, ville att den skulle vara lite större.. Men jaja, blev i alla fall nöjd med det jag köpte! Dock är den andra bilden, asså den toppen som ser ut att vara vit på bilden PUDERROSA!


THIS WEEK'S FAVOURITES

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian
Kim Kardashian
KATE BOSWORTH photo | Kate Bosworth
Kate Bosworth
JESSICA LOWNDES photo | Jessica Lowndes
Jessica Lowndes

Isabella Löwengrip

Kenza Zouiten
TAYLOR SWIFT photo | Taylor Swift
Taylor Swift
JULIANNE HOUGH photo | Julianne Hough
Julianne Hough


FIIXX

Hej sötnosar! Sitter här och lyssnar på musik och sjunger med så gott jag kan, RIIVERSIDE MOTHERFUCKER!
Ska alldeles strax börja makea mig, sedan blir det göteborg för hela slanten :) Ska bland anat kika på päls, jag vet att det kanske är lite sent att köpa en pälsjacka nu när våren är påväg - men jag tycker ändå inte att man ska börja handla allt för mycket vår kläder nu när det faktiskt är mer än 2 månader kvar till våren invigs! Så en svart snygg päls blir det att kika efter. Och så ska jag köpa ett par sjukt snygga leggings från Raglady som jag har velat ha ett tag nu.. :)
Men vi hörs senare när jag kommit hem med alla mina grejer! :D


LOVELY TOPSHOP


Hur söt? Älskar den verkligen!
Finns på Topshop, blir att spana in imorgon!


KAN JAG ALDRIG BESTÄMMA MIG?

Sitter här nu och funderar på om jag ska eller inte ska fixa ny design... Har tröttnat på den här, och tror att jag vill gå tillbaka till det svart-vita temat, så vad säger ni? Ska jag eller ska jag inte? :)

Imorgon blir det in till Göteborg för lite shopping, ska kolla på massa saker! Var längesen jag shoppade nu när jag tänker efter, så det här är efterlängtat! :)


LINDEX FAVOURITES


Trodde aldrig jag skulle säga det här men jag har börjat tycka om Lindex! Kolla bara på dessa snygga kläderna. De har massa snygga toppar och leggings för hela slanten. Kika in på deras hemsida här!


BLOGG DAMP

Ja, om man nu kan säga så.. Blogg.se dampar sjukt mycket iallafall. Har precis pluggat klart på spanska och ska alldeles strax ställa mig i duschen och ta en lång härlig dusch! :) Känner att jag verkligen behöver det, tränade på friskis & svettis med johanna i två timmer förut. Sjukt härligt verkligen, träning igen imorgon efter skolan hemma hos pappa, på lördag hemma hos pappa och på söndag på friskis helt enkelt! :D Älskar hemma gym, dock är det lite tråkigt när det är så tyst men ska sätta på musik på högsta volym och gymma i några timmar, kommer bli nice.
Men nu ska jag duscha min äckligt smutisiga kropp, puss!


WHO SHOWS OFF THE DRESS BEST?

HEIDI VS. JENNIFER photo | Heidi Klum, Jennifer Lopez
Alltså, vem bär klänningen snyggast? Personligen vet jag fakitskt inte! Tycker bägge två bär upp Louis Vuitton-klänningen skit snyggt! Men allt hänger i era händer, vad tycker ni? :)


GYMNASIEVALEN KLARA!

Äntligen! Jag har nu skickat in alla mina gymnasieval så äntligen är det över, eller om man nu kan säga så? Det värsta har jag ju nästan framför mig, att få reda på vilken man kommer in på osv.. Hemskt? Ja! Men inskickningen är i alla fall klar så ja :)
Sorry för den dåliga uppdateringen på senaste också, men det har varit så mycket nu på sistone så nu är jag back on track !
Nu ska jag skriva lite på ett skolarbete, här har ni mina val! :) Enjoy.


DUSCHA STRAX

Ska alldelesstrax hoppa in i duschen och sedan sova. Har blivit så trött nu för tiden och känner att jag vänder på dygnet på helgerna så ska börja lägga mig tidigare nu! Vad är egentligen härligare än att sova?
Uppdaterade inte igår men jag orkade faktiskt inte så ni bara vet, men vi hörs imorgon sötnosar! :) 


GODNATT!

Nu ska jag sova! Har hunnit duscha och gjort mig i ordning så nu ska jag slänga mig i sängen och få min förtjänta skönhetssömn! Kommer svara på alla kommentarer imorgon för nu är jag var trött..


TRÄNING PÅGÅNG

Har nyss gått upp för att göra mig iordning inför gymmet. Kommer bli riktigt skönt faktiskt, lite löpning, rodd och styrka! Kan inte bli bättre :)
Efter gymmet ska jag hem till mormor för att äta mat, har inte varit hemma hos henne sen... utminnes tider så det kommer bli mysigt (a
Men nu ska jag börja fixa mig, puss<3


GOODNIGHT

Ska sova nu, sunshines! Imorgon blir det upp klockan 11 för att träna i 2 timmar, woho!
Känner att jag möjligtvis borde sova vid det här laget, men fastnade framför Jag vet vad du gjorde förra sommaren, ganska dålig dock men okej :)
Vi hörs imorgon innan träningen,puss.


THIS WEEKS FAVOURITES

VICTORIA BECKHAM photo | Victoria Beckham
Victoria Beckham
KATE WALSH photo | Kate Walsh
Kate Walsh
JENNIFER LOPEZ photo | Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
LO BOSWORTH photo | Lauren Bosworth
Lo Bosworth
VANESSA HUDGENS photo | Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
ASHLEY TISDALE photo | Ashley Tisdale
Ashley Tisdale
KATY PERRY photo | Katy Perry
Katy Perry


DRESSCODE


Sorry för den dåliga upplösningen! Tog bilderna med Iphonen.

Leggings med lappar framtill - Raglady by Tara
Svart basic linne - ONLY
Paljettväst - SYTT SJÄLV!
Ring - KumKum
Armband - H&M

Nu ska jag titta på Jag vet vad du gjorde förra sommaren, pööss så länge! <3

Lappade framtill


SNYGGT BEYONCÉ

BEYONCÉ  photo | Beyonce Knowles
Vad tycker Du?

Handskarna är btw to die for! Leggingsen påminner om ett par jag har (dock har ett par nitar trillat av - men jag ska limma på dem igen !) Jackan var också outstanding! Lite svårt att bära upp en sådan här vågad outfit kanske, men cred till att Beyoncé gör det med klass!


Göteborg hela dagen

Hej allihopa! Vad har ni haft för er idag? Jag och en kompis var i Göteborg, riktigt mysigt! Först var vi på öppethus på Burgårdenl, verkade ganska bra men jag är lite osäker dock. Sedan gick vi till avenyn och käkade Burger King, mums (a. Blev även en sväng till (Sveriges äldsta gymnasium!) Hvittfelska, bara för att kolla utanpå det hade inget öppethus eller något men vi kollade bara ute, sjukt gammal skola! 1917 eller något tror jag, lite off låg den bara. Förbi Götaplatsen och upp för en lång backe..

Imorgon blir det träning 2 timmar på förmiddagen och sen middag hos mormor, kommer bli mysigt! :)
Måste plugga matte imorgon också med tanke på att vi har matteprov på måndag.. Hatar matte!


FRIDAY


Hej på er! Jag slutade klockan tolv, älskar fredagar slutar alltid så tidigt. Skulle egentligen iväg och träna med mamma men hon har fått vinterkräksjukan så det får bli någonannan dag.
Ska fortsätta kolla på That 70s' show nu, puss.


CASUAL CHICK

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian


SWEET AS A LOLLIPOP

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian
Ni märker säkert hur mycket bilder jag lägger in på Kim här på bloggen, men hon är verkligen en förebild! Här ser ni henne på Mel B's Sugar Factory Couture Lollipop Series i Los Angeles i en one-shoulder klänning och matchar med snygga strumpbyxor.
Vad tycker ni? Hiss eller diss? :)


BROKEN HEARTED GIRL

Fin låt!

Idag blev det en och en halv timme på gymmet med rodd, löpning, cykling och styrka! Däremot stretchade vi inte så imorgon kommer jag vakna upp med riktigt härlig smärta ha-ha.
Ska träna nästa gång på fredag med mamma, sedan söndag också! Känner att jag verkligen kommit igång, rikigt skönt faktiskt. Men nu ska jag börja tänka på vad jag stoppar i mig ännu mer också, inget mer godis och potatis här inte. Nej nu är det strickta regler, som jag fan inte får bryta och om jag gör det tänker jag göra en Björn Gustafsson! Ni vet, borsta tänderna och dricka juice? ;) HAHAHHAHA

Men ja, nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i min härliga säng!
Sov gott så hörs vi imorgon :)


KIM VS. LINDSAY

KIM VS. LINDSAY photo | Kim Kardashian, Lindsay Lohan
Kim Kardashian bar sin vackra Brian Lichtenberg klänning under sin födelsedag i Las Vegas medans Lindsay Lohan bar sin glittriga hood-klänning på Golden Globes fest InStyle. Så vem tycker ni bär upp den lilla glittriga, Brian Lichtenberg snyggast?
Jag tycker, som alltid, att det är Kim! Älskar klänningen men gillar inte Lindsay, ful tycker jag. Kim bär den också sjukt mycket snyggare på grund av kurvorna och att hon inte har luvan på sig. Tycker inte man ska blanda fest och gympa i en och samma klänning? !


NO

Har NO nu men tänkte bara uppdatera lite. Hoppas ni haft en riktigt fin dag hittils, så hörs vi när jag kommer hem!
Idag efter skolan blir det gymmet, härligt! :)


Veckans Hiss & Diss (v.2)



Dryga människor. Finns väl inte så mycket jag kan säga egentligen, dissar verkligen dryga människor!

Läxor. Jag har skit mycket läxor och inlämningar nu, och riktigt stora också! En NO-inlämning för VG/MVG, en SO/NO uppgift (skit stor) och sen lite mindre inläningar och glosor. Men ändå, så sjukt jobbigt!

Dataspråk. Hur jobbigt är det inte när man möter någon som använder dataspråk som LOL, LMAO, FFS och så vidare i verkligheten? Asså visst det är okej att skriva det när de spelar WoW eller va det nu är, men leave it till datorn likosm :o



Rise Against. Det är ett band som har en låt som är så fruktansvärt bra! Låten är "Hero of War", så jävla vacker låt!


A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust

Träning. Jag var riktigt skeptisk mot att gymma innan jag testade det och nu när jag gjort det älskar jag det! Det är verkligen så jävla kul, speciellt att göra det med en kompis. Så ni som aldrig tränat- gör det!

Vivistyle. Upptäckte klädsidan idag och jag älskar kläderna! Påminner lite om Chicy, så sjukt snygga kläder verkligen :) Titta exempel på dessa ;
                                                                       Romantic chiffong Topp                    
HOT! Shoulder detailed Cardigan- Fri Frakt
Älskar detaljerna (L)


VIVISTYLE


WANGINSPIRERAD HANDVÄSKA. Sjukt snygg väska från Vivistyle.
På Vivistyle får du väskan för 599 :- (rea!) och om du skulle köpt en äkta Alexander Wang skulle den kostat liiite till. Så, go for it or leave it?
Personligen tycker jag den är skitsnygg! Älskar nitarna på undersidan!


EMPIRE STATE OF MIND

New York!!!!
Concrete jungle where dreams are made of,
There's nothing you can’t do,
Now you're in New York!!!
These streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
Let's hear it for New York, New York, New York

Låten♥
Även en annan låt jag upptäckt som är helt underbar är Hero of War - Rise Against. Riktigt fin text!
Men ja, detta fick avsluta en jobbig dag med bara massa plugg helt enkelt. Imorgon blir det upp tidigt som fan, runt klockan halv sju alltså för jag måste med bussen. Kommer bli fett jobbigt att behöva va på stationen imorgon, dagen efter en man blev påkörd av X2000 där och dog, det hände idag! Min brorsas kompis stod 10 meter från den 48 åriga mannen som tydlgen har halkat på det hala underlaget och åkt ut på tågbanan samtidigt som tåget kom! Så jävla hemskt.. Asså inte för att förvärra hur hemskt det redan är, men nästan det enda som fanns kvar efter var byxorna och tarmarna? Asså han "flög" 50 meter i luften också, så jävla hemskt, jag kommer ärligt inte kunna sova jag kommer bara ligga och tänka" shit tänk om det hade varit pappa" och sånt.. :o
Men ja, nu ska jag sova och R.I.P ♥


TÄNKTE BARA..

Säga att jag lever och att jag vet att jag inte uppdaterat sen förrgår. I lördags sov Elin över här och på dagen var vi som sagt på öppethus på Jensen gymnasium som för övrigt verkade väldigt bra, kanske lite för bra?! Visst man vill ju gå på en skola där alla är målmedvetna och vet varför man kommer till skolan och pluggar men samtidigt undrar jag om jag kommer palla att gå på en sådan skola där disiplin är A och O. Men vi får se, jag var ju på Jensen Kungsportplatsen, ska förbi Jensen Näckrosdammen där jag kommer gå (eftersom att den erbjuder Samhäll-ekonomi) om jag väljer just Jensen. Nästa öppethus är alltså nästa onsdag och det är då jag ska gå!
Igår tränade jag och Elin i 2 TIMMAR! Fattar ni?! Vi sprang på löpbandet i 1 timme, det var riktigt roligt faktiskt. Sedan cyklade jag i 1 timme sammanlagt. På onsdag ska vi dit igen och då ska min brorsa med och visa hur man använder resten av Friskis grejer, han får bli min personliga tränare! Haha. Han tränar flera gånger om veckan så why not liksom känner man juu :)
Nu ska jag plugga som en stucken gris och det första jag ska göra är att hita några bra nyheter till imorgon på SO:n då vi alltid går egenom nyheter på morgonen, och eftersom det går på betygen så ska jag sätta mig och göra det nu.. Ojojoj, märker man att jag är trött eller? Ältar samma sak hela tiden, om och om igen..
Puss!


HOW I WANT TO GO DRESSED THIS SPRING




Det är här precis hur jag vill gå klädd till våren. Ljusa härliga färger i nyansen rosa! Såklart hänger nitarna kvar som gör allt så himla mycket snyggare och får tillexempel den söta lilla västen att bli riktigt cool med de snyggt smyckade nitarna.
Vad tycker ni? Vilka färger kommer ni köpa i vår? :)
Kläderna ovan kommer från Gina Tricot.


THIS WEEK'S FAVOURITES

KIM KARDASHIAN photo | Kim Kardashian
Kim Kardashian
KOURTNEY KARDASHIAN photo | Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian
AUDRINA PATRIDGE photo | Audrina Patridge
Audrina Patrigde
BLAKE LIVELY photo | Blake Lively
Blake Lively
VANESSA HUDGENS photo | Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
JESSICA SZOHR photo | Jessica Szohr
Jessica Szorh
LEA MICHELE photo | Lea Michele
Lea Michele


Hemma hos Elin

Är hemma hos Elin nu efter en dag i Göteborg. Har bland annat varit på öpperhus på Jensen men det kan jag berätta mer om senare! :) Vi åt även inne på Arkaden på en mysig thairestaurang, mycket gott!
Nu håller hon på att packa för hon ska sova hemma hos mig och imorgon ska vi träna. Kommer bli riktigt jobbigt men riktigt skönt efter när vi kan tänka "Vi gjorde det". :)

Vi hörs senare, puss


PEOPLE'S CHOICE AWARDS FAVOURITES

TAYLOR SWIFT photo | Taylor Swift
JESSICA ALBA photo | Jessica Alba
LEA MICHELE photo | Lea Michele


Noah "Puck" Puckerman

Ojojoj. Var det någon som sa sexxy? Jag följer slaviskt Glee varje torsdag och igår blev jag kär i Noah! Trots att han är en riktig badboy (som btw är fruktansvärt hot) och knullar runt med klasskompisarnas mammor så överträffade han alla i gårdagens avsnitt. När han sjöng till Rachel så satt jag och grät, bokstavligen. Sitter och lyssnar på Sweet Caroline när han sjunger den på repeat på spotify just nu. Så sjukt bra.
Någon mer än jag som tycker att han gärna få komma lite till Sverige och bo hemma hos mig? :) Asså hos MIG!



Ojojoj, så snygg! Den sista bilden är jag så alla vet (a)


ÄTA

Hej bloggen! Tycker ni inte jag har blivit en riktig fena på att uppdatera? Här kommer ett litet tråkigt inlägg som handlar om min tråkiga vardag. Ska plugga på spanska nu, sen läsa på engelska glosorna (om jag hittar min engelskabok vill säga.. någon söt som kanske kan skicka glosorna?) Ska alldelesstrax äta, idag blir det räkor, aioli, sallad och vitlöksbröd.. halvt nyttigt haha :) Men man får fetta sig lite då och då..haha.
Vi hörs kanske senare, puss !


HUR DU MATCHAR DEN TRANSPARENTA TRÖJAN

                                                                         Klicka på bilderna för att se dem större!
Jag har många transparenta plagg från när jag var yngre men hur fan ska man matcha dem? Hur svårt som helst ju. Antingen blir det fult eller perfektion! Här har ni ett tips från bloggen Shopalicious, eller Linda som hon heter - hon har matchat skitsnyggt! Älskar det verkligen och det är som tagit ur hur jag vill gå klädd just nu.
Men egentligen, vad tycker ni om den transparenta tröjan? Hiss eller diss?


KIM KARDASHIAN'S ONE SHOULDER DRESS

Kim Kardashian
En stor favorit inom kändisar för mig är absolut Kim Kardashian! Snygg, trendig och helt underbar!
Kim sågs bärande den första röda leopard klänningen på Rich Soil Clothing Launch Party hos Kitson och den andra Emanuel Ungaro klänningen sågs hon bärande på David Letterman show tidigare i år.
Vad tycker ni om trenden, hiss eller diss?
Kim Kardashian


KEEP HOLDING ON

Hej älsklingar! Nu ska jag strax börja fixa mig sen ska jag gå och lägga mig. Är redigt trött, verkligen.
Imorgon är det tordag vilket betyder Glee för mig, något jag längtar efter varje vecka. Min favorit är absolut den skönsångande Rachel, eller Lea Michele som hon heter i verkligheten. Både i serien och på röda mattan är hon snygg som få,alltså. 
                                     
                   Snygga Lea!          


FASHION FACEOFF

RACHEL VS. MOLLY  photo | Molly Sims, Rachel Bilson
Vem bär det bäst? Rachel Bilson har på sig en söt klänning från Diane von Furstenberg medans Molly Sims har på sig ett liknande mönster med en paljettopp och en snygg kort kavaj över och matchar ett par peep-toes, snyggt!

Personligen tycker jag att båda verkligen lyckats! Men om jag ska välja någon väljer jag Molly pga brännan och matchningen! Blir lätt tråkigt att bara bära en klänning som Bilson trots mönstret, därför tycker jag att Bilson i alla fall skulle kört på någon snygg kuvertväska och ett par snyggare high-heels, vad säger ni?:)


LEOPARD-PRINT COATS

LEOPARD-PRINT COATS  photo | Alexa Chung, Ashley Olsen, Kate Moss
Bild lånad från People.com
Vad tycker ni om modet som varit i vinter? Djurmönstrat, och inte minst leopard. Här har vi fashionistan Mary-Kate Olsen, söta Alexa och snygga modellen Kate Moss!
Vad tycker ni, skulle ni kunna tänka er en snygg leopard jacka i eran gaderob?

Personligen tycker jag Kate Moss matchar sin jacka så j*vla snyggt - men säg ärligt någongång då hon inte har lyckats med en outift. Om ni vill kika efter leopardjackor har H&M en skit snygg fuskpäls för runt 1000 lappen i just leopard, om dem inte rensat inför vårmodet redan.


UNLACED COMBAT BOOTS

UNLACED COMBAT BOOTS  photo | Christina Aguilera, Lindsay Lohan, Rachel Bilson
Vad tycker du om de oknäppta bootsen? Det har hålliti sig länge och är hetast i kändisvärlden när det kommer till mode just nu i alla fall. På bilden ser ni alltid lika snygga O.C skådisen Rachel Bilson, snygga Lindsay Lohan och Chrisina Auguilera. Alla med varsina svarta stora boots.
Så vad tycker ni om modet? Hiss eller diss?

Personligen tycker jag det är jätte snyggt med Lindsays modell och hela hennes matchning!


Planer

Hej kära läsare! Vet ni vad, jag och min kompis Elin har äntligen kommit fram till planer inför gym. Äntligen har vi sagt en dag. På söndag ska vi börja, sedan kommer vi köra framöver varje söndag och onsdag på friskis, kommer bli riktigt gött när man gjort det ett antal gånger och kommer in i det liksom :)

Någon som tränar, hur mycket brukar ni träna och vad? Gym, spinning, osv.


On the road again..

Åh älskar låten! :D

Hej babes! Förlåt för att det inte blev något inlägg igår men jag sov hela dagen pga att jag hade den mest hemska mensvärk jag någonsin haft! Men ni förlåter mig ju alltid så :)
Nu sitter jag här hemma hos Elin på hennes mini-laptop och svarar på kommentarer och lyssnar när Elin läser sin precis färdigskrivna svenska läxa, riktigt bra!
Men ja, snart kommer min mamma och hämtar mig så ska jag äta thai-mat och äta *host*måste kunna bryta dieten ngn gång* Ben&Jerrys, mums! Men nu ska Elin skriva på teknik läxa haha, hejdå!


Nästan klar!

Vad tycker ni? Satt jävligt länge och försökte få in headern på rätt plats men det gick efter ett tag! Men designen är inte riktigt klar ännu, ska fixa lite till imorgon. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig för jag ska upp halv sju imorgon för att åka buss, hatar tidiga morgonar. Plus att denna teminen har vi hemkunskap och dem har lagt in tiden imorgon så jag slutar två timmar senare imorgon! :O Kommer hata tisdagar framöver, plus att 9b envisas med att byta schema med oss bara för att vårat schema var så "fuskit" förra året. Barnsligt! Dem har slutat tidigare än oss så jävla många gånger, men visst om det betyder så jävla mycket så kan ni gärna få bli hatade av våran klass =)

Ska sova nu babes, sov så gott!


Fixa designen nu

Hej allihopa! Tänkte sätta mig och mixtra lite med designen, har tröttnat på den tråkiga jag har nu så det blir lite ljusare och vårigare färger!


God natt..

Så alla kära läsare, nu säger jag godnatt för idag! Är jättetrött så det ska bli riktigt skönt att få lägga sig i min säng och sova i några timmar för imorgon klockan 7 måste jag upp... fyfan! Hela jullovet har jag sovit till runt 12, så detta är inget positivt direkt. Men ja, när man väl gått upp funkar det right? :)
Så ja, puss och sov så gott! (L)

HHAHAHAHAHA BILD FRÅN I SOMARAS - JAG BJUDER ;)

Kenza sommaren 2008

             
Kollade i Kenzas gamla arkiv för "dagens outfit" och tjejen har verkligen koll. Sjukt snygga outfits som man bara vill haffa in i sin gaderob, titta tilexampel denna sommaroutift.
Tunikan som jag blec kär i direkt kommer från Halens, ska bums gå in på deras hemsida och kolla om den finns kvar, haha trots att det var 2 år sedan..


100110

Hej bloggen! Sitter här med hungrig mage, har inte ätit på hela dagen, oops.
Pappa håller på att laga mat så det ska bli skönt att få något i magen säger jag bara!
Efter maten blir det till att tappa upp ett skönt bubbelbad i vårat bubbelbadkar, jag använder nästan aldrig det eftersom jag hellre duschar än badar, men känner att jag verkligen behöver bada nu innan skolan och ta det lugnt lite! :)
Men nu ska jag hjälpa pappa lite, detta blir antagligen det sista inlägget idag om jag inte slänger in något innan jag går och lägger mig..
Puss (L)

Veckans Diss & Hiss (v. 1)



Skolan. Många har säkert redan börjat skolan, men jag börjar imorgon. Visst är det kul att träffa alla igen men jag har så jävla stor ångest för nationella. Men jag hoppas att det kommer gå bra!

Gymnasieval. Hjäälp?! Sista dagen att välja gymnasie är typ 1 februari tror jag. Och jag inte vilket gymnasie jag vill gå på ännu. Men jag har två gymnasiedager jag ska på framöver, Jensen och Burgårdens. Båda ligger centralt i Göteborg, vilket är riktigt bra. Jag vet dock vad jag ska läsa, men jag vill inte skriva det här förens jag är helt säker och har valt (av personliga anledningar.. Elin vet varför;))

Soligt&snö. Okej såhär är det, jag älskar solen! Och jag älskar snö men inte tillsammans. När det är vinter och snö ska det vara molnigt och tråkigt väder, annars känns det så .. fel?!



Ray William Johnson - show. Åh jag är kär i honom! Bokstavligt. Det är en kille som bor i New York och lägger in klipp på sig själv, som små shower varje söndag&onsdag. I klippen har han alltid tre andra klipp på såna fail videos han hittat på Youtube. Det är riktigt svårt att förklara, men ja.. Ni får se själva! Klicka på hans namn om ni vill komma till hans youtube-channel! Snubben har över 13 000 000 kanalvisningar.

        
         EN AV MINA FAVORTIER (L)

Idomin. Det är så jävla bra på vintern! Tyvärr har fjortisarna förstört ryktet, men jag lovar er idomin är det bästa för torra läppar under vintern! Du slipper spruckna läppar och blod varje gång du ler :)

Nutrilett. Asså det är så jävla gott. Det är en speciell naturdiet med brownies och olika smoothis, love it! Man blir mätt av det jätte snabbt, brukar äta en halv sån brownie till frukost eller en sån smoothie med en skit god smak!


Stil beach 2010


Jag gjorde ett litet collage med några favoriter från Forever 21 och H&M.
I sommar på stranden vill jag gå runt i bikini med en mini t-shirt över, en sån som går till naveln. Det är riktigt snyggt men slappt. Glöm inte de hederliga jeans shortsen som är snyggt både till vardags & fest (om man vill festa upp jeans-looken ännu mer kan ni bära ett par avklippna svarta nylonbyxor som bara går strax under)

Köpställen: T-shirt & Jeans ; Forever 21
Bikini, glajor, accesoar ; H&M


Forever Forever21


Ni som inte har kikat in Forever21.com måste göra det! Det liknar H&M men har så sjukt mycket snyggare kläder. Dock finns butikerna inte i Sverige ännu men vi håller tummarna!


Åsikt angående mobbning


Tänkte berätta en liten sak först och främst. Jag har haft många olika personligheter, och under den perioden då jag bestämde mig för att gå över till det som andra kallar emo mådde jag riktigt dåligt. Jag skärde mig aldrig. Det gör inte många "emos". Men jag mådde dåligt för att andra tryckte ner mig, andra som egentligen inte hade ett skit med mitt liv att göra. De skrek saker som emo, äckel, ska du inte gå och skära dig lite till, osv. Jag kommer inte ihåg allt, för att varja ärlig. Men jag kunde mått sämre, jag blev faktiskt inte mobbad. Mer.. retad. Men jag vågade stå upp för mig själv, skratta åt dem, säga en passande mening tillbaka, och blänga på dem som tror ni verkligen jag bryr mig om era kommentarer?
Det var jag och en kompis som blev "emos" och vi var dem enda i våran skola. Vi vågade vara oss själva. Vi var klassade som emos och fick leva med detta under ett års tid, hela sjuan. Jag trodde aldrig skolan skulle kunna vara så jobbig.
Jag ska gå lite in på mobbarna, som jag ser dem. Det är personer som är jävligt osäkra på sig själva och inte rikigt lärt känna sig själv. För vilken normal person går runt och trycker ner andra för att bli mer populär? Varför ska det vara klassat "coolt" att våga trycka ner folk, när man själv är mindre. Dessa personer har inget liv, bokstavligt. För hur är det egentligen att varje dag behöva leva upp till en karaktär man egentligen inte vet någonting om eftersom det är en roll personen tatt på sig. Jag har blivit starkare pågrund av dessa personer, som idag är vilken person som helst. De har mognat och jag känner ingenstans att dem står i skuld för mig, som jag kände när jag var yngre. Jag vill att alla som blir mobbade, eller retade vågar stå upp för sig själva och som Grynet sa - Ta ingen skit!

Det finns många olika grupper på en skola, såhär ser jag dem.

De popolära. Det är dem alla ser upp till. Att få ingå i det populära gänget är nog för många en dröm i alla fall för dem som går i mellanstadiet. Jag kom själv ihåg hur mycket jag ville tillhöra det gänget som alla pratade om. Det populära gänget finns i varenda klass och är oftast de som klär sig snyggast, är snyggast och festar mest. Men hur mycket tid har dem i skolan egentligen, think of that.

De coola. De coola är dem som tror att de tillhör de populära. De klänger, blir bjudna på fester och s-u-g-e-r i skolan. Här ingår fjortisarna, partille johnnys, och alla andra som villbli en av de populära.

Emosarna. Dem håller sig i grupp. Blir retade av de coola men ändå lyckas de överträffa sig själva eftersom de håller ihop. Om det däremot bara går en emo i en klass, en skola osv så mår personen dåligt. Detta speglas på hur det går i skolan för personen, och varierande bra eller dåligt.

Töntarna. Det är dem man frågar om man behöver hjälp och läraren hjälper någon annan. De har för längesedan förstott att de aldrig kommer tillhöra de populära (inte på den skolan de går i nu i alla fall) och därför lägger de 110% i skolan. Dem går ur skolan med bäst poäng och det är dessa personer som enligt mig borde vara dem manser upp till. Inte de populära, utan töntarna! De är dem som blir läkare, advokater, ingenjörer osv.

De vanliga. De är dem som är mellan de populära och töntarna. Dem är liksom.. vanliga. Vissa är bra i skolan och vissa inte. De vanliga kan prata med alla, eftersom man inte har något att förlora. De har många vänner och är oftast kompis med alla.

Ja, vad säger ni? Någon grupp jag missade? Såklart det inte är såhär på alla skolor, inte ens på min men jag kan se framför mig att det är vanligt att det är såhär.
Märker ni en grupp som jag inte tog med? Mobbarna. Det är dem som bildar hat på skolor. De är dem som får ungdomar att skolka. Men varför skylla på dem? De kommer inte komma långt, de är såna som dem som får gå i IV tills dem fyller 21 och blir utkastade och får jobba på McDonalds resten av sina liv. Vem vill ha det livet egentligen...


Blake Lively gör det igen

Blake Lively
Blake Lively gör det igen. I den lilla svarta gör Blake röda mattan på premiären av Sherlock Holmes på juldagen.
Var klänningen kommer från vet jag inte, men snygg är den i alla fall. Gammeldags men ändå ny.
Vad säger ni? Lyckas Blake, why or why not?

E!online


Dålig update,.

Åh. Jag är verkligen inte pepp på att skriva inlägg egentligen. Är skit deppig just nu, allt är piss känns det som. Och det har väl mest att göra med att skolan börjar på måndag vilket inte är speciellt hiss från min sida, haha. Jaja det är väl bara att hålla ut, en termin kvar i grundskolan - riktigt skönt! Äntligen slipper jag presseskolan. En av de sämsta skolorna ever, maybe. Dock kommer jag nog sakna lärarna, har faktiskt riktigt bra lärare!
Men ja, ni får väl inlägg lite senare, jag ska gå och kolla på Mr. Bean nu, sen Scary movie :)
Hejdå

Misery Business

Låten väcker minnen. (L)

Hej älskliingar! Känns som att den här dagen bara flygit förbi eller vad man brukar säga. Ska alldeles strax börja fixa mig och sånt sen blir det bio och kolla på Har du hört ryktet om Morgans? Någon som sett filmen? Är den bra? Det får vi hoppas. Jag kommer nog skippa dieten ikväll, antagligen i alla fall. Men jag har inte ätit någonting idag förutom russin (inte så bra, jag vet) men jag ska ju äta middag snartså. Ikväll blir det väl typ smågodis och någon dricka, usch&fy men så gott! Det går verkligen inte att kolla på film utan att äta något..
Jaja, kanske slänger in en "dresscode" senare också, om ni är snälla (a)
                             

Glee

Idag började äntligen Glee igen efter att ha haft jul uppehåll! Verkligen bästa serien på länge, så fruktansvärt bra verkligen. Och för er som inte sett den, ja.. Se den helt enkelt! Bara massa snygga människor att kolla på, haha. Plus otroliga röster (det är en musikal serie som utspelas på High School).
Imorgon börjar de flesta skolor igen, som jag har förstått. Men inte min. No, min börjar inte förens på måndag så det blir ytterligare en sovmorgon. Ska på bio som sagt med  Elin på kvällen och kolla på Har du hört ryktet om Morgans, verkar riktigt bra men det får vi alltså se imorgon om den uppfyller mina förväntningar. Senare i helgen ska jag nog på bio med brorsan också tror jag, och kolla på Avatar men vi har inte riktigt bestämt oss, men den vill jag verkligen se verkar så himla bra!
Men nu ska jag gå och lägga mig och drömma mig bort till varmare delar! Los Angeles, dream of Love.

Sovit över hos Elin

Hej på er! Vet att jag glömde uppdatera igår men jag har umgåts med Elinbabe. Just nu sitter jag framför hennes minilaptop och skriver sjukt segt för knapparna är skitsmå... Haha. Idag blir det bara att ta det lugnt, kanske åka in till Kungsbacka senare. Imorgon blir det bio med Elin, vi ska kolla på Har du hört ryktet om Morgans? Har hört att den tydligen ska vara jättebra =) Så vi har verkligen höga förväntningar!
Men nu ska vi alldelesstrax sminka oss och sånt, vi hörs sen!

Åsikt angående plastikkirurgi

Det skrivs så himla mycket nu om Kissies bröstoperation och att hon skulle vara en dålig förebild på grund av detta. Jag vill rena luften lite känner jag och visa min åsikt inom plastikkirurgi av alla dess slag. Av alla dess slag menar jag att plastikkirurgi inte är något som bara handlar om skönhet eller folk som vill få större bröst, och vika ut sig i herrmagasin. Plastikkirurgi kan hjälpa folks liv! Det finns många olika plastikkirurger som jobbar med olika saker. En del jobbar med personer som råkat ut för olyckor och för att återställa deras kroppar och andra jobbar som skönhetskirurger. Skönhetskirurger är dem som utför dessa arbeten med folk som kanske har för små bröst, för kort penis, päronrumpa, tjocka lår, för stora bröst, rynkor och så vidare. Men vad är skillnaden? Många kanske det tycker att det låter jätte löjligt, men herregud i alla tider har folk varit utseende fixerade & om det finns sätt att förbättra sitt utseende så why not? Säg att du har en jätte stor näsa (exempel) som du blivit mobbad för sedan du var liten, visst fan vill du då göra något åt näsan? Plastikkirurger är utbildade läkare och varför skulle dem ha ett "sämre" jobb, när dem hjälper folk?
Kissie förbättrar  sitt utseende men hjälp av plastikkirurger som sprutar in restylane i hennes läppar och rundar hennes bröst, men va fan har vi med saken att göra? Att hon skulle vara en dålig förebild pga det är bullshit. Visst,Kissie kanske inte är det bästa förebilden men plastikkirurgin har inget med det att göra. Nu för tiden är plastikkirurgi så himla vanligt att de flesta skulle kunna tänka sig att i alla fall använda någon form av plastikkirurgi, om inte lägga sig under kniven. Jag har nu i två år velat bli plastikkirurg, det är alltså mitt drömjobb så ni förstår kanske min plats i samhället när det kommer till åsikter om detta, right? Men ja, det var min åsikt - Nu är det upp till er, vad tycker ni om plastikkirurgi? Är ni för eller emot?


Dresscode

Tänkte slänga upp bilder på kläderna jag hade på mig igår, så varsågoda! =)

T o p p  f r å n  H&M
C a r d i g a n  f r å n  G i n a  T r i c o t
S k i n n j a c k a  f r å n  J o f a m a  b y  K e n z a
L e g g i n g s  m e d  n i t a r  p å  s i d o r n a  f r å n  R a g l a d y  b y T a r a
H a l s d u k  f r å n  H&M
S k o r  f r å n  C o n v e r s e
<3

Häktisk dag

Asså herregud vilken dag det har varit. Pappa kom hem ifrån Vitryssland idag och ringde mig och frågade om Alexander har haft fest där.. Det visste jag inget om, men så var fallet så vi åkte dit och ni skulle sett och kännt lukten.. Har tydligen var 59 pers där! Låg fimpar, och allt överallt. Smink, någon hade glömt sin idomin flaska,omg. Så vi städade där och ja.. alexander fick en rejäl utskällning.. det får han fan ta om han ljuger så jävla mycket.. asså huset va förstört! Repor i alla glasbord, de hade druckit upp all sprit för flera tusen kronor. Så alexander ska betala allt som gick sönder (lampor osv) och en städfirma som ska komma dit och spriten.. De har tom varit inne i mitt rum och typ knullat?!?! spytt hade de också gjort här och var... ååh så jävla äckligt!
Menmen, där fick ni den nyheten haha!


God "morgon"

God "morgon" alla underbara läsare! Gick upp för inte så längesen och har skrivit en plan för min träning och diet framöver (och när jag säger diet menar jag sallad och sånt - inte sluta äta). Ska göra 50 sits-up på morgonen och lika många på kvällen. Asså jag vet att det inte är så många men, man får börja litet right .
Vill ni se min plan, så här ser den ut typ:
Frukost: En halv nutrilett brownie - den gör så man snabbt blir jätte mätt.
Lunch: Sallad, eller någon frukt
Middag: Sallad med kött, kyckling eller fisk.
Och emellan måltiderna äter jag (om jag skulle få typ godissug eller något) russin, oliver, avocado eller sånna saker som är riktigt gott!

Tror faktiskt detta kommer bli riktigt bra =) Hoppas på att det kommer funka nu då! Jag har också skrivit ett schema där jag ska skriva in varje måndag hur mycket vikt jag tappat, hur mycketjag gått ner i midjan och sånt haha. Riktigt löjligt kanske, men min mamma brukar göra så och för henne funkar det jätte bra och då har man ett mål också - mitt mål är Beach 10. Tänker på det hela tiden när jag kollar på film och är sugen på lite godis haha.
Har ni något nyårslöfte?


Veckans Diss & Hiss (v. 0)

Vet ni, jag tänkte börja med diss & hiss . va tror ni? kanske kommer bli värsta succén (; tänkte slänga upp en diss&hiss varje söndag där jag listar veckans diss&hiss, haha .

Folk som härmar med allt
Ni vet folk som när man säger något alltid har en tendens till att tycka samma sak? Nej det är ingen slump, utan det är personer som verkligen vill passa in och tror att det är bästa sättet till detta. Men det är det verkligen inte, man blir bara så jävla irriterad på dessa personer som tycks inte ha något liv. Vad tycker ni, ska man bara gåsom inget hänt, eller reagera? Jag tycker man ska reagera, och säga till!

Alexandra "Kissie" Nilsson
Var det någon som nämnde potatisnäsa *host*. Tycker verkligen inte om Kissie, och tycker fan det är dags att slå klackarna i taket och göra något åt hennes, faktiskt väldigt barnsliga och idiotiska beteende. Man får inte gå på stan och kasta stenar på folk, men man får tydligen sitta framför datorn och hänga ut personer från höger till vänster. Jag vet, det är precis det jag gör just nu - hänger ut Kissie. men vad fan spelar det för roll egentligen? Om man ger sig in i leken får man leken tåla. Hon ska alltså kunna ta all den skit hon får, en "vacker" dag kommer Kissie tyvärr gå under psykist. Fast, egentligen är det jävligt roligt att läsa hennes blogg och alla hennes dumma kommentarer&åsikter.

Reklam @ spotify
Tycker det är så jävla irriterande när man sitter och lyssnar på musik och helt plötsligt kommer någon äcklig röst och gör reklam för sitt band som heter "Avatar" - med världens äckligaste göteborska btw. Och säger "FIMPA RADIOSKVALET". eeuw.. Alla reklamer är jobbiga på spotify egentligen - men framför allt den. Så.. Fimpa Avatar-reklamen?...


Natacha Peyre
Läser hennes blogg flitigt, och det är absolut en av mina favoritbloggar! Natacha är kanske mest känd bland folket som någon som vikt ut sig i herrmagasin och deltagit i Paradise Hotel. Men hon är så himla mycket mer än det, hon verkar vara en helt underbar person på bloggen och är verkligen en bra förebild. Hon bor i Los Angeles med hennes pojkvän Dhani (från A-teens) och lever livet som kändis. Hon festar på bland annat The playboy mansion och man får följa med dit med bilder, kika in på hennes blogg (klicka på rubriken).

Russin
Är inte russin bland det bästa att äta när man har godisförbjud? Det är så himla gott, sött och man är inte godissugen när man äter dem. Plus att russin är väldigt nyttigt, åt precis upp mina russin så himla gott! Om ni inte tycker om russin får ni skylla er själva, jag älskar det!

Beach 10
Jag vet, det är några månader kvar. Men jag är så jävla taggad på att denna sommaren kommer bli så jävla skön. Antagligen ska jag på språkresa med en kompis, hoppas verkligen det för det kommer bli så jävla nice. Då ska jag också ha min drömkropp, som jag håller på att träna upp (;



Natacha Peyre är en bra förebild!


Jävla kärring

haha, jag måste berätta om när jag och mamma va och handlade mat idag. Jag körde kundvagnen och det var något glapp i hjulet så den svängde åt höger hela tiden. Jag skulle i alla fall till kattmathyllan och svängde vänster och körde ändå i normal "hastighet" eller va man ska säga.. så kommer det är tant som ska ta några saker där jag går förbi och tittar rakt fram åh ba "gud va sakta du kör, kan du inte gå lite snabbare, sego" och sånt. Då vänder jag mig om och säger "vah är du helt dum i huvudet eller?" och hon tittar fortfarande rakt fram och svarar "dum i huvudet, dum i huvudet, jävla unge ska komma.. blablabla" så säger jag "men omg jävla tant va fan är ditt problem?". Min mamma stod bakom mig så jag vände mig om och säger "hör du vad hon säger?" mamma undrar va som hänt och jag står och skrattar ihjäl mig. Så frågar jag tanten om hon är psykiskt störd på något sätt för hon betedde sig verkligen .. helt sjukt! Och så säger hon till min mamma att hon inte ska lägga sig i och så svarar min mamma att det är min dotter klart jag får lägga mig i - och så säger den äckliga tanten "men håll koll på henne då" eller något sånt. Jag ba "men shit, vad är ditt problem är du dum i huvudet eller jävla fitta". sen stack hon, vet ni hur arg jag va, asså jag höll på att explodera! Ojojojojojoj, ahja älskar att bråka med tanter som ÄR sjuka i huvudet, så kul dem tror verkligen man ska lägga sig på marken och låta de sparka på än, men nej inte jag - haha inte jag! (;

btw, HÄR är länken till skvallerbloggen!

Bedtime

Hej på er alla söta läsare! Ökar varje dag, loveyou.
Jaja, jag förstår inte riktigt var jag gör uppe vid den här tiden, jag skyller på att jag fastnade på en riktigt intressant blogg som hette något med gossip lalala där jag läste skvaller om Kissie, mohahaha. Gud va jag inte tycker om Kissie. Hur fan beter hon sig? Och kom fan inte åh säg att det bara är något hon gör för att provocera läsarna. Asså läste på skvallerbloggen att hon bl.a. (och detta är sant, kan länka denna skvaller blogg imorgon bitti så får ni se att man fattar att det är sant eftersom det finns bevis och folk som skickar in majl) det va en kvinna som skickat in ett majl där hon uppmanade andra företag att INTE reklamera sig hos Kissie och skicka saker till henne för att hon sedan ska visa var hon köpt dem. Nej för denna kvinna hade just gjort det, skickat ett par saker till henne som Kissie använt flitigt - men inte lägger Kissie upp vart hon fått dem ifrån. Hur otacksamt och idiotiskt är inte det? Och från det ena till det andra, Kissies dubbelmoral då? Haha- de ska vi inte ens prata om.. Men ja.. det finns även bilder på hennes skitfula/fetto pojkvän! Gosh, spyr. Någon annans pojkvän det också finns bild på är Kenzas, omgomgomg en av de snyggaste killarna på jorden,lovar haha. Karateproffs också haha (;
Men nu ska jag som sagt sova, länkar skvallerbloggen imorgon!

Badsommar hos H&M

Ni alla har säkert fått hem H&M katalogen eller? Och om ni har kikat i den har ni säkert hittat något ni tycker om. Jag hittade flera grejer, och badmodet & underkläderna var väl det som var fräschast enligt mig!
Nästan alla mina bikinis hemma är från just H&M, och detta året kommer gaderoben fyllas med tre underbaringar till - från H&M. =)
Denna fast i korallfärg;



Gosh, någon mer än jag som längtar efter sommaren?!

AnonymAnonymAnonym

Innan jag går och nanar måste jag bara påpeka att istället för att skicka från "Anonym" så kan ni väl lika gärna skriva erat namn? Vad ni än kommenterar, elakt som snällt jag respekterar allt - men bara ni skriver namn och inte anonym, fett irriterande måste jag säga. Men ja, godnatt !


Fail.

Headern blev fail, men vem bryr sig jag är inte så speciellt duktig på sånt så mobbas inte, för ja bits.
Men nu ska lilla Louise sova (speaking i third person ;o) och ja.. god natt alla snyggingar där ute! Mygod va trött jag är, märks det ?
det är lite läskigt att jag alltid ska blanda in engelska meningar.. but I like it though.

Byta header nu!

- Men Louise, vad gör du uppe såhär sent?
- Tänkte fixa header (a)
Vad tycker ni om mitt finfina beslut? Även om min header är rätt så ny så pallar jag inte de fula bilderna, så hoppas ni gillar the new one helt enkelt!

Duschen strax

Åhhhh, jag skrev ett helt inlägg precis så råkade jag klicka tillbaka så allt försvann helvete.
Jaja, ska duscha strax som ni säkert redan förstått (rubriken haha) och sen göra mig i ordning för bra filmer ikväll! Först Mr. Bean på semester & sen Päron till farsa! Kärlek på dessa filmer, helt underbart roliga! (L)
Jaja, nu ska jag bums i duschen och så hörs vi sen.

Twilight

Hej bloggen! Nu har jag startat Twilight (som jag fick i julklapp av min brorsa) och ska titta på den, älskar filmen!
Men ja.. skulle bara uppdatera lite så där, puss på er!(L)

bild på mig från igår!Det kommer fler bilder senare, ska ni se..


2010?

Oj. Känns det inte konstigt ändå, att säga 2010 alltså.. Vad fan ska man kalla sommaren, beach 10? Låter sjukt. Menmen, i år fyller jag 16 och får börja övningsköra, och i år tar min brorsa kör kort iiih, haha.
Vaknade för typ en timme sedan och sitter här nu framför datorn. Har jag btw berättat mitt nyårslöfte?
Att inte äta godis, chips eller andra onyttiga "frästelser" och börja träna regelbundet för beach 10 (beach 10?)...
Hur tror ni det kommer gå? Jag tror fan det kommer gå skit bra, har lovat mig själv att verkligen gå in för det och kämpa.. och jag kommer inte ge upp i första taget kan jag säga (;
Ni då, har ni några nyårslöften?
Nu ska jag strax hämta lite dricka och kolla om det är ngt bra på tv.. puss så länge!

RSS 2.0